Jr. imparator

Fatih Terim’in torunu Yaman, önceki gün 2 yaşına bastı. Anne Merve Terim ve baba Ahmet Baran Çetin, Kemer Country’deki bir alana ‘Yamaniko Çiftliği’ kurdurup oğullarına kovboy kıyafeti giydirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2016 Güncelleme 07 Haziran 2016, 00:00
Jr. imparator

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunun usta ismi Fatih Terim, A Milli Takım ile Fransa'da Avrupa Şampiyonu olmanın mücadelesini verirken ilk torunu Yaman, 2. yaşını kutladı. Minik Yaman'ın annesi Merve Terim ile babası Ahmet Baran Çetin, oğulları için Kemer Country'deki bir alanı kapattı.

MASRAFTAN KAÇINMADI
Burayı 'Yamaniko Çiftliği'ne dönüştüren ünlü çift, kovboylardan ilham aldı. Kovboy çizmesi giyerek günün yıldızı da olan minik Yaman'ın yaş gününde Çağla Şikel gibi ünlü isimler de vardı. 2014'te erken dünyaya gelen ve uzun süre küvözde kalan oğlunun sağlığına kavuşmasıyla havalara uçan Merve Terim, Yaman'ın 2. yaş gününde de hiçbir masraftan kaçınmadı. Minik Yaman'ın yaş günü de "Küçük imparatora böyle parti yakışır" dedirtti. Yaş gününe katılan Buse Terim de annelik provası yaptı. Kızını kucağına almak için gün sayan Terim, eşi Volkan Bahçekapılı ile katıldığı partide eğlenceli anlar yaşadı.