Boşanma mutluluğu!

Asena-Caner Erkin'in 6 yıllık evliliği, dün 5 dakikada resmen bitti. Boşanmış olmanın mutluluğu yüzünden okunan çılgın modacı, Fenerbahçeli yıldızdan aylık 10 bin lira alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2016 Güncelleme 30 Ocak 2016, 02:00
Boşanma mutluluğu!

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 3 yıl önce Berkay yüzünden evlilikleri sallantıya giren Asena Erkin ile Caner Erkin, dün resmen boşandı. 6 yıllık evlilik, 5 dakikalık boşanma davasıyla sona erdi. Mahkeme, Caner Erkin ve hakim arasındaki esprili diyalogla başladı. Erkin, kendisine "Siz iyi gidiyorsunuz" diyen hakime "Anladığım kadarıyla Galatasaray taraftarısınız" diye espri yaptı. Çift, anlaşarak boşanmak istediklerini dile getirdi. Çınar'ın velayeti anneye verilirken Caner Erkin'in oğlunu belirli dönemlerde sık sık görmesi kararlaştırıldı. Fenerbahçeli yıldızın Asena Erkin için aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine karar verilirken çılgın modacı, karar gereği artık 'Erkin' soyadını kullanamayacak.

KAHVALTIYA ÇAĞIRDI
Fenerbahçeli yıldızdan boşanmak için maddi bir talepte de bulunmayan Asena Erkin, bundan sonra 'Asena Atalay' olarak anılacak. Mahkeme sonrası objektiflere çok keyifli bir şekilde takılan çılgın modacı, "Buradan kahvaltıya gidiyoruz" diyerek gazetecilere espri yaptı. Asena Atalay'ın bu halleri, "Sonunda istediği oldu, boşanmanın mutluluğunu yaşıyor" dedirtti!