Kardeşim benim

Yolanthe Cabau, eşi Wesley Sneijder'in eski evliliğinden olan çocuğu Jessey'nin 3 aylık oğlu Xess Xava'yı kucağına alırken verdiği bu pozu instagram'da paylaştı. Bu sevimli kareye 'Kardeşim benim' yorumları yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2016 Güncelleme 24 Ocak 2016, 00:00
Kardeşim benim

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 3 ay önce oğlunu kucağına alan Yolanthe Cabau, mutluluğunu instagram'dan gözler önüne seriyor. Sık sık Xess Xava'nın fotoğraflarını yayınlayan güzel yenge, dün ise eşi Wesley Sneijder'in ilk evliliğinden olan oğlu Jessey'e olan sevgisini ilan etti. Jessey'in küçük kardeşine sarılırken çektiği fotoğrafı instagram'da paylaşan Yolanthe Cabau, "Jessy ve Xess Xava, başıma gelen en güzel şeyler" diye yazdı.

EŞİNE ÖVGÜ YAĞDIRDI
Jessey'nin bu sevimli fotoğrafına ise "Kardeşim benim" yorumları yağdı. 3 aylık Xess Xava'nın göz renginden burnunun şekline kadar babasının kopyası olduğu da gözden kaçmadı. Yolanthe Cabau, oğlu ve Sneijder'in benzerliği için "Umarım ruhu da Wesley'e benzer ve oğlum, tıpkı babası gibi muhteşem bir adam olur" demişti.



CİCİ ANNELİ Ğİ DE SEVDİ
Güzel yenge, oğlu Xess Xava ve üvey oğlu Jessey ile kendi elinin fotoğrafını çekip "Bu iki çocuğu da çok çok seviyorum" notu düştü.