4x4'lük rezalet

Deniz Akkaya, kendisine şiddet uygulayan Murat Varol'la ihanet yüzünden ayrıldı. Şiddet gibi aldatılmayı da sineye çeken Akkaya, aşkıyla 4. kez barışınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2016 Güncelleme 20 Ocak 2016, 01:37
4x4’lük rezalet

İÇİNDEKİLER

Aşkları kabak tadı veren Deniz Akkaya ile Murat Varol, dördüncü kez barış ilan etti. Kendisine şiddet uyguladığını söylediği Varol'u affederek tepki çeken Akkaya, bu kez de ihanete göz yumdu. Ünlü sunucu, geçtiğimiz günlerde kendisini Rus güzelle aldatan Murat Varol için "Murat Bey kararını vermiş, bize de yoldan çekilmek düşer" dedi.

AĞZINI BOZDU!
Ancak Deniz Akkaya, bu sözünün de arkasında duramadı! Geçtiğimiz gün işadamı aşkıyla barıştığını bu kareyle ilan eden Akkaya'ya tepki yağdı. Ünlü sunucu kendisini eleştirenler karşısında ise ağzını bozdu: "Yeter artık. Ne manyaksınız. Defolun gidin hayatımdan. Her şey bitti de kendiyle problemli bir grup manyak kadına mı hesap vereceğim! Size mi kaldı yorum yapmak?"

Çocuğunun yanında dayak yediğini iddia ettiğin adamla nasıl poz verebiliyorsun?
Deniz Akkaya ve Murat Varol, aşk adı altında reklam yapmayı ne zaman bırakacak?
Bir de bu kadını programa çıkartıp ilişkiler hakkında konuşturuyorlar ya çok gülüyorum!
Deniz Akkaya'nın bütün estetikleri dikiş tuttu ama Murat Varol aşkı dikiş tutmaz.

Akkaya, 10 yıl önce aşk yaşadığı Murat Varol'la yeniden barışmış ancak ikilinin aşkı, karşılıklı 'şiddet' suçlaması yüzünden bitmişti.