Boşansak da beraberiz

Enci Teker ve boşanmak için 4 milyon dolar istediği Alinur Velidedeoğlu'nun geçen hafta New York'ta buluştuğu iddia edildi. Eski eşlerin, aynı yerlerde çekilen pozları ise barışma dedikodularını güçlendirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2016 Güncelleme 13 Ocak 2016, 00:00
Boşansak da beraberiz

İÇİNDEKİLER

İKİSİ DE ABD'DE
Geçtiğimiz Ekim olaylı bir şekilde boşanan Enci Teker ve Alinur Velidedeoğlu, şaşırttı. Olaylı bir şekilde yollarını ayıran çiftin, geçtiğimiz hafta New York'ta buluştuğu iddiaları cemiyet dünyasında kulaktan kulağa yayıldı. Alinur Velidedeoğlu, Enci Teker'in açtığı boşanma davasından hemen sonra ABD'ye gitmişti.

AYNI MÜZEDELER
Sosyetik güzelin de New York'a yerleşme kararı aldığı haberleri, ikilinin geçen hafta ABD'de buluştuğuna dair çıkan dedikoduları alevlendirdi. Eski eşlerin, sosyal medyada peş peşe New York'taki meşhur The Museum of Modern Art isimli müzeden fotoğraf paylaşması ise dedikoduların doğru olduğunun kanıtı gibiydi.



İHANET İDDİASI
Enci Teker, New York'ta kuzeni Baran Süzer'le de bir araya gelirken sosyal medyada Alinur Velidedeoğlu'yla buluştuğuna dair tek bir paylaşımda bulunmadı. Bu arada Enci Hanım, 8 yıllık evliliğini ihanet yüzünden bitirme kararı almış ve Alinur Velidedeoğlu'nun kendisini genç kadınlarla aldattığını iddia etmişti.



İSTEDİĞİ OLMADI
Boşanmak
için ünlü reklamcıdan 4 milyon dolar tazminat ile ayda 10 bin dolar da nafaka talep eden Enci Teker, istediğine ulaşamadı. Alinur Velidedeoğlu, boşanırken eşine ayda 2 bin lira nafaka ile Şişli ve Teşvikiye'de 2 daire bırakmış; ancak bu dairelerin aslında Enci Hanım'ın ailesine ait olduğu ortaya çıkmıştı.

MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL