Mega işkence

Havaalanında 4 saat çile çeken Tarkan'ın neden özel uçağını kullanmadığı ortaya çıktı. Megastar'ın 1 milyon 200 bin liraya anlaştığı Kıbrıs'taki otelin sahipleri, ünlü sanatçıya 'Atlas Jet'le uçup reklamımızı yapacaksın' şartı koştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2016 Güncelleme 05 Ocak 2016, 01:55
Mega işkence

İÇİNDEKİLER

Yılbaşında Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de konser veren Tarkan, sözleşmesine konulan bir madde yüzünden çile çekti. Aynı zamanda Atlas Jet'in de sahiplerine ait olan otelin yetkilileri, Megastar'a "Kıbrıs'a gidip gelirken bizim havayolumuzla uçacaksın" şartı koştu.

KAR MAĞDURU OLDU
1 milyon 200 bin TL ücret
karşılığında sözleşmeye imza atan ünlü sanatçı, 30 Aralık'ta Kıbrıs'a giderken büyük şok yaşadı. Megastar'ın asıl kabusu ise İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle tüm havayolları gibi Atlas Jet'in de uçuşlarında saatlerce rötar olmasıydı. Tarkan da sözleşmesindeki madde gereği tüm yurt içi ve yurt dışı seyahatlerine özel uçakla gitmesine rağmen tarifeli seferini bekledi.

ÖZEL GİRİŞ İSTEDİ
Havalimanında 4 saat bekleyen Megastar, gazetecilere de yaşadığı çileyi "Ben de herkes gibi kar yağışının mağduru oldum" diyerek dile getirdi. Bu arada otel yetkililerine "Tarifeli uçakla uçarım ancak beni özel bir kapıdan geçirin" diyen ünlü sanatçı, Kıbrıs'a VIP kapısından giriş yaptı. Bu arada ünlü sanatçının, otele vardığında yetkililere özel uçak yerine Atlas Jet'in tarifeli seferiyle uçtuğu için sitem ettiği de öğrenildi.

AYDIN HAMZA