Şampiyon belli ikinci kim!

Filmleri aynı dönemde vizyona girecek olan Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, ve Uğur Yücel arasında büyük kapışma olacağına Şahan'dan yorum geldi: '7 yıldır zirvedeyim. Kapışma bizim için sözkonusu değil'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2015 Güncelleme 13 Temmuz 2015, 01:38
Şampiyon belli ikinci kim!

İÇİNDEKİLER

Sonbaharda peş peşe 4 komedi filminin vizyona girecek olması, "Komedyenler arasında büyük bir kapışma yaşanacak" dedirtti. Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmiyle Ekim'de start vereceği rekabette 'Osman Pazarlama' ile Şahan Gökbakar da yer alacak. Uğur Yücel'in 'Yaktın Beni' isimli filmi ile Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in 'Çalgı Çengi 2' filmleri de arka arkaya vizyondaki yerini alacak. Herkes komedi filmlerini ve bu gişe yarışından kimin galip geleceğini merakla beklerken Şahan Gökbakar, şimdiden şampiyonluğunu ilan etti. Ünlü komedyen, 'büyük kapışma' şeklindeki yorumlara şöyle yanıt verdi:

'CEM DE REKOR KIRSIN!'
"Vallaha kimseyle kapışacak bir kafada değilim. Ne öyle bir niyetim var, ne de öyle bir gayem. 2008 yılından bu yana 7 yıldır rekorlarla zirvede geçti. Dolayısıyla bu kapışma falan bizim taraf için sözkonusu değil! Cem'in ve Ahmet ile Murat'ın filmleri de bol gişe yapsın, gişede rekorlar kırsın inşallah! Gönülden temenni ediyorum. Sinemada herkes hak ettiğini seyirci tarafından bulacak zaten. En önemlisi sevenlerimizi güldürmek." Şahan'ın sözleri "Şampiyon belli, ikinci kim?" yorumları yaptırdı.