Sosyetik kabadayı

Süleyman Kosif, önceki gece iki kadınla yakalanınca çıldırdı. Gazetecilere küfür yağdıran sosyetik işadamı, bununla da yetinmedi ve basın mensuplarına uluorta tehditler savurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2015 Güncelleme 30 Nisan 2015, 00:00
Sosyetik kabadayı

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının ünlü ismi Süleyman Kosif, kabadayılığa özendi! 2 kez ayrılıp barıştığı eşi ve yasak aşkıyla uzun yıllardır magazin manşetlerine taşınan Kosif, son iki gecedir de farklı kadınlarla görüntülendi. Geçtiğimiz gece gizemli bir güzelle yakalanınca gazetecilerden fotoğrafların silinmesini isteyen sosyetik işadamı, önceki akşam daha da agresifti. İki kadın arkadaşıyla Soho Bar çıkışı objektiflere yakalanan Süleyman Kosif, soluğu kendisini görüntüleyen gazetecilerin yanında aldı. Basın mensuplarına ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan sosyetik işadamı, fotoğraflarının silinmesini istedi. Gazeteciler fotoğrafları silmeyince Süleyman Kosif, bu kez mekanın güvenlik görevlilerinin yanına koştu. Kosif, gazeteciler için güvenlik görevlilerine "Bu hayvanların fotoğraf çekmelerine neden izin veriyorsunuz, neden müdahale etmiyorsunuz!" ifadelerini kullandı.

'SİZİ BURALARDA BARINDIRMAM'
Daha sonra yeniden gazetecilerin yanına gelen Süleyman Kosif, sözde kabadayılığını konuşturdu. "Bu fotoğrafları bu akşam silin yarın bana gelin" diyerek gazetecilere rüşvet teklif eden Kosif, ardından uluorta tehditler savurdu. "Fotoğraflar gazetede çıkarsa sizleri buralarda barındırmam, sizi bulur fotoğraf makinelerinizi kafanızda kırarım" diyen ünlü işadamı 'sosyetik kabadayı' unvanını aldı!

Aydın HAMZA