Eşiyle mesafeli

Kız kardeşi Pınar Güvenel'in eski eşi Togay Akşit ile aşk yaşayıp evlenen Nazan Öncel, önceki gün faka bastı. Eşiyle Kıbrıs'a uçan Öncel, ayrı ayrı geldiği havaalanında objektife yakalanınca gerildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2015 Güncelleme 15 Şubat 2015, 00:00
Eşiyle mesafeli

İÇİNDEKİLER

Yıllar önce kız kardeşi Pınar Güvenel'in eşi Togay Akşit'i elinden alarak onunla evlenen Nazan Öncel, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 1980'li yılların sonunda gerçekleşen bu evliliğin yıllar geçmesine rağmen unutulmamasından rahatsız olan Öncel, eşiyle magazin basını arasına mesafe koymuştu. Togay Bey'le basının olduğu yerlerden uzak duran ünlü şarkıcı, önceki gün faka bastı. Sevgililer Günü nedeniyle Kıbrıs'a giden Öncel, dikkat çekmemek için havaalanına eşinden önce girdi.

SUS PUS OLDULAR

Aralarına mesafe koyarak yürüyen çift, pasaport kontrolünden geçerken patlayan flaşlarla şaşkına döndü. Yıllar sonra objektiflere yakalanmaktan rahatsız olan Nazan Öncel, sorular karşısında sessiz kalırken eşi Togay Akşit de soruları duymazlıkdan geldi. Tüm çabalarına rağmen birlikte görüntülenen eşler, hızlı adımlarla objektiflerden kaçtı. Nazan Öncel'in kendisi gibi şarkıcı olan kızkardeşi Pınar Güvenel, verdiği röportajlarında ablasını affettiğini söylemişti.

Halil ÇİLİNGİR