Milyon dolarlık bebekler

72. Altın Küre Ödül Töreni'ne dünyaca ünlü yıldızların taktığı mücevherler damga vurdu. Törenin en pahalı ismi, 2 milyon 200 bin dolarlık takısı ile Kate Hudson oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2015 Güncelleme 13 Ocak 2015, 00:00
Milyon dolarlık bebekler

İÇİNDEKİLER

Oscar'ın habercisi olarak gösterilen sinema dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Küre'nin bu yıl 72.'si gerçekleştirildi. 'En İyi Film, 'En İyi Yönetmen' ve 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödüllerini alan 'Bayhood' (Çocukluk) filmi, geceye damgasını vurdu. Tören öncesi düzenlenen kırmızı halı geçişinde ise her zamanki gibi birbirinden renkli ve seksi görüntüler sergilendi.

YÜRÜYEN SER VETLER !
Bu sene özellikle Hollywood yıldızları arasında dekolte yarışı vardı. Kırmızı halıya damgasını vuran bir diğer çarpıcı detay ise ünlü aktrislerin taktığı mücevherlerdi. Törenin en pahalı ismi 2 milyon 200 bin dolarlık pırlantayla süslü Versace imzalı bir kıyafet giyen Kate Hudson oldu. Bir diğer dünyaca ünlü oyuncu Reese Witherspoon'ın taktığı Tiffany&Co. imzalı pırlanta küpe ve bilekliğinin değeri ise 1 buçuk milyon doları bularak gecede çok konuşuldu.