Şıkır şıkır gala

Russell Crowe'un yönetip başrolünde oynadığı 'Son Umut' filminin İstanbul galası gerçekleştirildi. Ünlülerin şıklık yarışına girdiği gala gecesi Hollywood'u aratmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2014 Güncelleme 07 Aralık 2014, 00:09
Şıkır şıkır gala

İÇİNDEKİLER

Oscar ödüllü Avustralyalı aktör Russell Crowe'un merakla beklenen The Water Diviner'in (Son Umut) filminin galası önceki akşam Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı. Kırmızı halı geçişiyle başlayan gecede, konuklar şıklıklarıyla göz doldururken, filmin başrol oyuncuları Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan'da bu yarışa dahil olmuştu.

Yönetmenliğini üstlendiği filmde, başrolleri Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz ile paylaşan Russell Crowe'un "Son Umut" filmi seyirciden büyük beğeni aldı. Galada sempatik tavırlar sergileyen Crowe, "Türk izleyicilerin bu filmi görmelerini ve filmin ne anlattığını anlamalarını istiyorum. Umarım onları çok etkileyecektir" dedi.

GECENİN YILDIZI

Son Umut filminin galasında hiç kuşkusuz tüm gözler Burcu Esmersoy'un üzerindeydi. Güzel sunucu geceye derin göğüs dekolteli bir elbise ile katıldı. Burcu şıklığıyla filmin yıldızı Olga Kurylenko'yu bile kıskandırdı.

KIRMIZI CAZiBE

Eski Dünya Güzeli Azra Akın, derin yırtmaçlı kırmızı elbisesi ve güzelliğiyle herkesin ilgi odağı oldu. Akın, filmi izledikten sonra şunları söyledi. "Çok duygulandım. Tarihi görmek beni çok heyecanlandırdı. Cem Yılmaz'ın türkü söylediği sahneyi de çok beğendim."

GÖZLER KAMAŞTI

Son günlerde tüm yaptıkları takip edilen ve gündemden düşmeyen Sinem Kobal ile Gonca Vuslateri geceye siyah mini elbiseleri ile katıldı. Kırmızı halıda poz veren Kobal ile Vuslateri tercihleriyle galada göz kamaştırdı.

AŞK PİŞTİSİ

Oyuncu Birce Akalay ile bu yaz evlenen Sarp Levendoğlu, yine eski sevgilisi Demet Evgar ile pişti oldu. Birbirlerini görmezden gelen ikili kokteyl alanında karşılaşmamak için köşe kapmaca oynadı.

Halil ÇİLİNGİR