Bodrum güzelliği

Bodrum'u mesken edinen starlar, bu yaz güzelliklerine güzellik kattı. Naomi Campell, Kelly Brook ve Kate Moss gibi yıldızlar detoksla ışıldadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2014 Güncelleme 10 Ağustos 2014, 01:46
Bodrum güzelliği

İÇİNDEKİLER

Vücut ölçülerini korumak için yaşam tarzlarına dikkat etmek zorunda olan dünyaca ünlü top modeller bu yaz geldikleri Bodrum'da tatille bakımı birleştirdi. İngiliz kadınlarının kendine en çok örnek aldığı mankenlerden top model Kate Moss, bu yıl Bodrum'un kuzeyinde bir SPA merkezinde görüldü. A sınıfı olduğu belirtilen SPA, daha önce de Naomi Campell, Kelly Brook ve John Galliano gibi birçok ünlüye ev sahipliği yapmıştı.

KATE MOSS'A ET YASAK
Moss, SPA merkezinde kafein, alkol, süt ürünleri ve etin yasak olduğu bir detoks programı uyguladı. Daha önce bu merkezde tatilini geçiren Campell da detoks benzeri bir program uyguladı. Tatildeki yemek programında glutensiz ekmekle yapılan sade tost, meyve suları ve yerel sebzeler bulunuyor. Düşük yağlı krema ve şeftali de SPA'nın sunduğu yiyeceklerden. Detoks programında bağırsakları temizlemek için de birçok yöntem kullanılıyor.