Uslanmazlar

Sağlık sorunlarını henüz atlatamayan Nejat İşler, alkol ve gece hayatına ara vermiyor! İşler, gizemli bir kadınla Bodrum'daki bir mekandan önceki sabah çıkarken görüntülendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2014 Güncelleme 08 Ağustos 2014, 01:32
Uslanmazlar

İÇİNDEKİLER

1) Huylu huyundan vazgeçmiyor! Gördüğü uzun süreli tedavinin ardından henüz tam olarak sağlığına kavuşamayan Nejat İşler, taburcu olduktan sonra soluğu Bodrum'da almıştı. Önceki haftalarda Gümüşlük'te doktor tarafından kendisine yasaklanan alkol ve sigara içerken görüntülenerek hayranlarını üzen başarılı oyuncu, uyarılara kulaklarını tıkadı! Nejat İşler, önceki gece eğlenmek için bir bara gitti. Gece geç saatlerde geldiği mekanda sabaha kadar kalan ünlü oyuncu, mekandan güneş doğarken çıktı.

YİNE EŞOFMAN GİYDİ
Her zamanki gibi eşofmanlı ve salaş haliyle objektiflere takılan Nejat İşler'in yanında da gizemli bir güzel vardı. Otoparkta aracına binerken neşeli bir halde görüntülenen Nejat İşler, kız arkadaşına ağaca asılı ekmek poşetinin ne olduğunu sordu. Daha sonra da şoför yerine yolcu koltuğuna geçen İşler'in sabaha karşı mekandan çıkması; "Nejat, eski sağlığına kavuşmaya niyetli görünmüyor" yorumlarına neden oldu.

BERRAK'LA İPLER KOPTU MU?

Nejat İşler'in önceki gece sabahın ilk ışıklarına dek gizemli bir güzelle eğlenmesi ve mekandan aynı güzelle çıkması; "Nejat İşler ile Berrak Tüzünataç aşkı, artık bitti mi?" dedirtti.

***

2) 1 buçuk yıllık eşinden boşanmak üzere olan Teoman, önceki gece çapkınlık turuna çıktı. Teo'nun bu hareketi, kimseyi şaşırtmadı!
Ayşe Kaya ile Aralık 2012'de evlendikten sonra gece hayatı ve alkole tövbe eden Teoman, sözünü yine tutamadı! Bir kızı olduğu evliliğini bitirmek üzere olduğu konuşulan Teo, çapkınlık turuna çıkmakta vakit kaybetmedi. Henüz resmi olarak evli olan ünlü rockçı, önceki gece Cihangir'deydi.

SEKİZ SAAT MAHSUR
Gizemli bir güzelle eğlendiği mekanın önünde gazetecilerin olduğunu öğrenen Teoman, 8 saat içeride kaldı! Daha sonra kız arkadaşını ön kapıdan yollayan Teo, mekanı arka kapıdan saatler 04.15'ü gösterdiğinde terk etti.

20 AY ÖNCE EVLENMiŞLERDi
BİR dönemin hızlı çapkını Teoman, Ayşe Kaya ile evliliğinden sonra gecelere veda etti. Ancak huylu huyundan vazgeçmedi ve Teo, evlendikten yaklaşık 20 ay sonra kızının annesi Kaya'ya esmer bir güzelle ihanet etti.