SA'rpa sardı

Hacı ve Hakan Sabancı'dan sonra en küçük kardeşleri Kerim de gecelerde boy göstermeye başladı. Önceki gece 3 güzelle çapkınlık turuna çıkan Kerim Sabancı, flaşlar patlayınca ne yapacağını şaşırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2014 Güncelleme 25 Haziran 2014, 01:33
SA’rpa sardı

İÇİNDEKİLER

Sosyetik Ömer-Arzu Sabancı çiftinin en küçük oğlu Kerim Sabancı da İstanbul gecelerinde çapkınlık yapmaya başladı. Sürekli magazinsel aşklarıyla konuşulan ağabeyleri Hacı ve Hakan Sabancı'dan sonra 18 yaşındaki Kerim de önceki gece 3 güzelle eğlence turundaydı.

Reina'ya gittiği güzellerle gece geç saatlere kadar eğlenen Sabancı'yı çıkışta sürpriz bekliyordu. Yabancı uyruklu aşkıyla mekandan el ele çıkan Kerim Sabancı, patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşırdı.

DENİZ YOLUYLA KAÇTI
Ağabeyleri gibi tecrübe sahibi olmayan Kerim, kız arkadaşının elini bırakarak yüzünü gizlemeye çalıştı. Küçük Sabancı, daha sonra kızları caddenin ortasında bırakarak mekana koşmaya başladı.

Olanlara bir anlam veremeyen yabancı güzeller, objektiflere zafer işareti yaparken Kerim Sabancı ise mekanı deniz yoluyla terk etti. Yaklaşık 15 dakika Sabancı'nın gelmesini bekleyen 3 güzel ise daha sonra taksiye binerek mekandan uzaklaştı.

Kerim Sabancı, eğlence boyunca kendisine eşlik eden bayanları yol ortasında öylece bıraktı. Olan bitenin şokunu üzerlerinden atamayan 3 güzel Sabancı'nın arkasından öylece bakakaldı. Sabancı ise kendisini mekana zor attı.

AYDIN HAMZA