Prof. Dr. Orhan Kural'dan Cem Yılmaz'a ağır söz: Züppe

'Sigara düşmanı' Prof. Dr. Orhan Kural, diline yine Cem Yılmaz'ı doladı. Ünlü komedyen için 'Jaguardan inmeyen züppe' diyen Kural, Murat Boz için de 'Şarkıcı bozuntusu' deyimi kullandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2014 Güncelleme 27 Şubat 2014, 00:00
Prof. Dr. Orhan Kural’dan Cem Yılmaz’a ağır söz: Züppe

İÇİNDEKİLER

Profesör Orhan Kural'ın Cem Yılmaz'a öfkesi dinmek bilmiyor. Tek kişilik gösterilerinde seyirci önünde sigara içen ünlü komedyeni daha önce de savcılığa şikayet eden Prof. Kural, yine açtı ağzını yumdu gözünü. Kayseri'deki bir konferansta konuşan sigara düşmanı profesör; Cem Yılmaz için şunları söyledi: "Gösterilerinde devamlı benim adımı kullanıyor. Lütfen dava açsın, ama açamaz."

HER FIRSATTA CEM'E SALLIYOR!
Hızını alamayan Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'la ilgili sözlerini sertleştirdi: "Ağzında sigarasıyla Jaguar'dan aşağı inmeyen o züppe Cem Yılmaz sayesinde bu duruma gelmedi ülkemiz. Dedelerimiz, anneannelerimiz, şehitlerimiz ve gönüllülerimizle bu duruma geldik." Prof. Kural; geçtiğimiz yıllarda da diğer komedyenler Ata Demirer ve Okan Bayülgen için de hakarete varan söylemlerde bulunmuştu.

CEM'DEN YORUM YOK!
Ünlü komedyen, kendisi için demediğini bırakmayan Prof. Dr. Orhan Kural'la polemiğe girmekten kaçınıyor.

MURAT'I DA BOZDU
Ünlü şarkıcının "50 paltom ve ayakkabım var" demesine kızan Prof. Kural; Murat Boz için şunu söyledi: "Hayranı olduğunuz şımarık bir şarkıcı bozuntusu. 10 yıl sonra onu hatırlamayacağız."