Evlilik oyunu

6 ay önce evlenen Yeliz Şar ve Tolga Güleç, 4 gün önce boşanma davası açtı. İki oyuncu, önceki gün de barıştıklarını açıkladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2014 Güncelleme 17 Şubat 2014, 01:16
Evlilik oyunu

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasındaki aşklardan sonra, evliliklerin de suyu çıktı. 2013 yılının Ağustos ayında evlenen Tolga Güleç ve Yeliz Şar çifti, 4 gün önce avukatları aracılığıyla boşanacaklarını açıklamışlardı. Şar, İnstagram hesabında Mevlana'nın "Üzülme ve kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı. Aksine teşekkür et ihanet edenlere; sadakati öğrettikleri için" dizelerini paylaşarak kafa karıştırmıştı.

"KARIM YANIMDA, SIKINTI YOK"
Herkes Güleç'in ihanet ettiğini düşünürken, çift, önceki gün barıştıklarını açıkladı. Tolga Güleç İnstagram hesabından "Önce bu zor günlerimizde yanımızda olan ailelerimize teşekkürler.. Karım yanımda, Midyat'ta sıkıntı yok" notunu paylaştı. İkilinin özel hayatındaki bu hareketlilik için ise "Şimdi de evlilik oyunu oynuyarlar" yorumu yapıldı.

ÇOCUK iSTiYORLAR
Evliliklerindeki sorunları atlatan Yeliz Şar, ve Tolga Güleç, en kısa zamanda çocuk istiyor. İki oyuncunun barışması hayranlarını sevindirdi.