Bavul ziyareti

2014'e yurtdışında giren ünlü isimler, önceki akşam yurda döndü. 5 günlük tatilden birçok valiz ve poşetlerce eşyayla gelen ünlüler, 'Tatile değil alışverişe gitmişler' dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2014 Güncelleme 03 Ocak 2014, 01:29
Bavul ziyareti

İÇİNDEKİLER

Sosyetik güzel Derin Mermerci, yılbaşını eşi Cem Aydın ile yurt dışında karşıladı. 5 günlük tatillerini önceki akşam noktalayan ünlü çift, Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Mermerci ile Aydın, nereden geldiklerini ise söylemedi.

Elinde valiziyle objektife takılan ve makyajsız olan Derin Mermerci kadar; Cem Aydın'ın 5 dev valiz birden taşıması da dikkat çekiciydi. Alışverişe olan düşkünlüğüyle tanınan sosyetik güzel, 5 günlük tatilinin büyük kısmını mağaza gezerek geçirdi!

FREE SHOP'U BOŞALTTILAR!
Usta oyuncu Selçuk Yöntem, balerin eşi Cihan Yöntem ile yılbaşı için Kıbrıs'ın yolunu tuttu. Önceki akşam Atatürk Havalimanı'nda objektife takılan çiftin eşyaları şaşırttı.

Yavru Vatan'dan 3 büyük bavulla dönen ikili, bir araba dolusu poşet taşıdı. Free Shop'tan poşetlerce ürün alan Selçuk Yöntem ile eşi, gazetecileri görünce gergin haller sergiledi.

HALiL ÇiLiNGiR