Hırsız şoku

Şarkıcı Nihan Çilesiz'le aşk yaşayan Prof. Dr. Murat Öncel'e hırsız şoku... Çilesiz'in evine giren hırsızlar, profesörün aşkına hediye ettiği mücevherleri hiçbir iz bırakmadan çalıp çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2013 Güncelleme 17 Kasım 2013, 00:00
Hırsız şoku

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Şahnaz Çakıralp'le olaylı bir boşanma süreci yaşadıktan sonra kalbini şarkıcı Nihan Çilesiz'e kaptıran Prof. Dr. Murat Öncel'in başı talihsizliklerden bir türlü kurtulmuyor. Kendisinden yaşça küçük olan yeni aşkı yüzünden estetik operasyonlar geçirip gençleşmeye çalışan 54 yaşındaki Öncel'in sevgilisine Nişantaşı'nda lüks bir butik açtığı iddia edilmişti. Nihan Çilesiz'e sırılsıklam aşık olduğu konuşulan ünlü profesörün, geçtiğimiz günlerde ise büyük bir şok yaşadığı konuşuluyor.

PROFESYONEL HIRSIZLAR
İddialara göre sevgilisini mücevher ve hediye yağmuruna tuttuğu konuşulan Öncel'in aldığı bir haberle yıkıldığı ortaya çıktı. Güzel şarkıcının Nişantaşı'ndaki evine geçtiğimiz günlerde hırsız girdi. Eve rahatça girip çıkan hırsızların Çilesiz'in bir çok ziynet eşyasını çaldığı konuşuluyor. Murat Öncel'in aşkına hediye ettiği pırlanta kolyenin de çalınanlar arasında olduğu öğrenildi. Eve giren hırsızların kapıyı zorlamadan açması ve hiç bir iz bırakmadan evi soyması ise kafaları karıştırdı.

ÇiLESiZ'iN ÇiLESi
Yıllarca Serdar Ortaç'ın vokalistliğini yapan Nihan Çilesiz, yaz başında "Körpe" isimli bir albüm çıkardı. Moda tutkunu olan Çilesiz'in Nişantaşı'nda bir de butiği bulunuyor.

GENÇLiK AŞISI
54 yaşındaki Murat Öncel, Nihan Çilesiz aşkından sonra kendisini bakıma soktu. Üst ve alt göz kapağı ameliyatı yaptıran profesör, yanaklarına yağ enjekte ettirip saç ektirmeyi de ihmal etmedi.