Otelde basıldı

Şahan Gökbakar, yıllardır aşk yaşadığı Selin Ortaçlı'yla ilk kez Les Ottomans Hotel'de görüntülendi. Bu kareyle komedyenin çirkin yüzü de ortaya çıktı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2013 Güncelleme 10 Ekim 2013, 00:56
Otelde basıldı

İÇİNDEKİLER

Uzun zamandır aşk yaşamalarına rağmen aynı karede görüntülenemeyen Şahan Gökbakar ile Selin Ortaçlı, sonunda yakayı ele verdi. Çift, önceki akşam arkadaşlarıyla Reina'da eğlendi. Şahan Gökbakar ile model sevgilisi, mekanda gece boyu sarmaş dolaş eğlendi.

KAÇMAYA ÇALIŞTI
Çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenen Gökbakar, mekandan deniz yoluyla kaçmaya çalıştı. Ancak gazeteciler, takibi bırakmadı. Tekneyle Les Ottomans Hotel'in iskelesine yanaşan komedyen ve Ortaçlı, buradan araçlarına binecekleri sırada flaşlar patladı.

SEVGİLİSİNİ BIRAKTI
Neye uğradığını şaşıran Şahan Gökbakar, sevgilisini bırakıp kardeşiyle bir taksiye bindi. Selin Ortaçlı da otelden komedyenin aracıyla ayrıldı. Ancak Şahan, bütün çabasına rağmen otel çıkışı aşkıyla aynı karede yer almaktan kurtulamadı.

İVEDİKLİK RUHUNDA VAR
Kendisini canlandırdığı "Recep İvedik" rolüne fazla kaptıran Şahan Gökbakar'ın önceki gece sergilediği hareketler, "İvediklik ruhuna işlemiş" dedirtti.

İKİYÜZLÜ ŞAHAN
Recep İvedik'in tanıtımı için galalarda aşklarını kullanan Şahan, o günlerini çabuk unuttu!

Selin Ortaçlı ile aynı karede görüntülenen Şahan Gökbakar'ın asıl yüzü de ortaya çıktı! Komedyen; meslekleri gereği kendisini geceyarısı takip eden magazin muhabirlerine twitter'dan saldırdı. Komedyen, "Amaçsız, boş beleş paparazziler 150 km. peşimden geldi" dedi.

Hızını alamayan komedyen, kendisine sitem eden magazin muhabirlerine de "İstemiyorum, film galama da gelmeyin" diye rest çekti. Aynı Şahan Gökbakar; daha önceki galalarına sürpriz aşklarıyla el ele gelerek ucuz reklam yapmıştı. Anlaşılan Şahan, o günlerini çoktan unuttu...



UFUK ÖZCAN