Özlem'e jet-set sevgili

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2013 Güncelleme 25 Eylül 2013, 03:40
Özlem’e jet-set sevgili

İÇİNDEKİLER

Uzun zamandır yaşamını ABD'de sürdüren Özlem Önal, aşk hayatındaki sessizliğini bozdu. Türkiye'nin en zengin işadamlarıyla birlikte olan sosyetik güzel, ABD'ye gittiği ilk yıllarda da dünyaca ünlü aktör Josh Lucas ile aşk yaşamıştı. ABD'den gelen dedikodulara göre; Önal, gönlünü yine olay yaratacak bir isme kaptırdı.

SERVETİ; 200 MİLYON DOLAR!
Sosyetik güzel, uzun zamadır tanıştığı Yeni Zelandalı işadamı Eric Watson ile yeni bir aşka yelken açtı. Dedikodulara göre; dünyanın en zengin işadamlarından biri olan Watson; ABD'ye gittiği dönemde eski arkadaşı Önal'ı aradı. Bir araya gelen ikili, kısa sürede arkadaşlıklarını aşka çevirdi. Yaklaşık 200 milyon dolarlık kişisel servetiyle Yeni Zelanda'nın en zengin 30. kişisi olan Eric Watson; hızlı aşk hayatıyla da gündem oluyor. Çapkınlıkları ve güzel kadınlarla yaşadığı aşklarla ünlü olan 53 yaşındaki Watson; 2009'da Sirkeci Tren Garı'nda verdiği yaş günü partisiyle de ülkemizde adından bahsettirmişti.

OTELDE GECE MÜDÜRÜ
New York'ta yaşayan Özlem Önal, Mercer Otel'de gece müdürü olarak çalışıyor. Bu sayede önde gelen işadamlarıyla dostluk kuran Önal, New York'taki partilerin de aranılan yüzü.