Yıldız farkı

Dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey, Küçükçiftlik Park'taki konserinde devleşti. Hayranlarıyla kucaklaşan güzel yıldız, farkını gözler önüne serdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2013 Güncelleme 22 Eylül 2013, 00:00
Yıldız farkı

İÇİNDEKİLER

Uzun süren bekleyişin ardından İstanbullular Lana Del Rey'e kavuştu. Önceki akşam KüçükÇiftlik Park'ta sahne alan Amerikalı sanatçı, şarkılarının yanı sıra güzelliğiyle de alandaki 15 bin kişiyi adeta büyüledi.

HERKESİ KUCAKLADI
KüçükÇiftlik Park'ı dolduran hayranları Dark Paradise, Summertime Sadness ve Blue Jeans gibi Lana'nın hit parçalarını tek bir ağızdan söyledi. Sesi ve kendine has tarzıyla izleyenleri kendine hayran bırakan sanatçı, samimiyeti ile de farkını konuşturdu. Sevgi çığlıklarını karşılıksız bırakmayan Lana, sahneden inerek hayranlarına yakın ilgi gösterdi. Ülkemizdeki Hadise gibi birçok starın aksine yanında koruması olmaksızın sahneye çıkan şarkıcı, herkesten tam not aldı. Sahne önünde bulunan çok sayıda hayranına sarıldı, öptü, fotoğraf çektirdi, imza verdi ve kendine yazılan mektupları, ona verilen hediyeleri kabul etti.

BEKLEMEYE DEĞDİ
Lana Del Rey'i görmek için uzun süredir bekleyen hayranları, "Star olmak farklı bir şey. Bizim starlarımız yanına kimseyi yaklaştırmazken, Lana'ya sarılma imkanını bulduk. Beklediğimize değdi. Keşke Türk yıldızlar da onun kadar ulaşılabilir ve alçak gönüllü olsa" yorumunda bulundu.

BU KONSER ÇOK KONUŞULACAK
Hayranlarının çağrısı üzerine sahne önüne inen Lana Del Rey, onlarla kucaklaştı, fotoğraf çektirdi. Bazı hayranlarının kendisine verdiği hediyeleri tek tek alan, mektupları toplayıp okuyan güzel yıldız, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

ETTEN DUVAR HADİSE'Sİ
ABD'li şarkıcı Lana Del Rey, konserine korumasız çıkarken; Türk pop müziğinin sempatik şarkıcısı Hadise, hayranlarıyla arasına neredeyse etten duvar ördürüyor. Korumasız sahne almayan Hadise, bu yüzden eleştiri oklarının da hedefi oluyor.

* İstanbul Maçka KüçükÇiftlik Park'ı dolduran 15 bin Türk hayranı Lana Del Rey'e yakın olmak için adeta birbiriyle yarıştı. Güzel yıldız hayranlarının isteği üzerine korkusuzca sahneden inip onlarla kucaklaşarak gönülleri fethetti.


Halil ÇİLİNGİR