Bir Ece klasiği

Yeliz Şar'ın elinden Davut Güloğlu'nu alan sunucu Ece Erken, yine kural bozmadı! Erken, şimdilerde yakın arkadaşı Bengü'nün eski aşkı Akın Altan ile...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2013 Güncelleme 01 Ağustos 2013, 01:04
Bir Ece klasiği

İÇİNDEKİLER

Birkaç yıl önce en yakın arkadaşı Yeliz Şar'ın elinden Davut Güloğlu'nu alarak olay yaratan Ece Erken yine sahneye çıktı! Güloğlu ile evliliğin eşiğinden dönen ve bu ayrılığın ardından ismi birçok isimle anılan güzel sunucu, gönlünü yine ilginç bir isme kaptırdı.

ÖKÜZ'DE ROMANTİZM!
Bir süredir Çeşme'deki yazlığında tatil yapan Ece Erken, adını "Bengü'nün sevgilisi" olarak duyuran Akın Altan'la yaklaştı. Erken ile Altan, gündüzleri arkadaşlarının evinde bir arala gelirken sık sık gittikleri Öküz isimli mekanda samimi haller sergiledi. Ece Erken ile Akın Altan bu romantik gece gezmelerinde ise basın mensuplarına yakalanmamayı başardı.

GÖZLER BENGÜ'DE...
Sık sık bir arada görülen güzel sunucu ile Altan aşkının; birkaç haftadır devam ettiği öğrenildi. İşin ilginç yanı ise; tıpkı Yeliz Şar gibi Bengü'nün de Ece Erken ile yıllardır arkadaş olmasıydı. Bundan seneler önce Bengü'nün yaş gününde çekilen bir fotoğrafında bile yer alan Erken'in; güzel popçunun eski sevgilisiyle aşk yaşaması şaşkınlık yarattı. Şimdi ise güzel sunucuyu yıllardır tanıyan, instagram ve twitter gibi sosyal medyada takip eden Bengü'nün Ece Erken ile Akın Altan duyunca nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor...

YOLLARI AYRILDI
Ünlü oyuncu Yeliz Şar ile Davut Güloğlu aşkı, Ece Erken yüzünden bitti. Aradığı aşkı Tolga Güleç'te bulan Şar, yakışıklı oyuncuyla evlilik hazırlığında.

5 YILLIK AŞK BİTTİ
Güzel popçu ile yaklaşık 5 yıldır aşk yaşadığı işadamı Akın Altan'ın beraberliğinin geçtiğimiz ay ani şekilde sona ermesi herkesi şoke etmişti.

* Popçu Bengü'nün bundan 7 yıl önceki yaş günü partisinde çekilen bu fotoğrafta, Ece Erken'in de yer alması ikilinin yakın dostluğunun en büyük kanıtı...

* Adının anıldığı herkesi önce yalanlayıp sonra yan yana poz veren Erken'in; Altan'la ne zaman bir arada görüntüleneceği merak konusu.