Kazıkbükü

Türkbükü'nde otel fiyatları; dudak uçuklattı. Gecelik ücretleri bin 500 ile 3 bin arasında değişen otellerde ise yer bulmak imkansız!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2013 Güncelleme 11 Haziran 2013, 03:19
Kazıkbükü

İÇİNDEKİLER

Birkaç yıldır uyguladıkları fiyat politikasıyla yerli turistleri bezdiren Türkbükü, bu sezon da kuralını bozmadı! Geçtiğimiz yaz lahmacun ve 1 ayranı 50 liraya satarak olay yaratan Türbükü'nde bu yıl da otel fiyatları dudak uçuklattı. Türkbükü'nün en gözde otellerinden Divan Palmira'da; gecelik konaklama fiyatı bin 200 liradan başlayıp 3 bin liraya kadar çıkıyor.

SADECE KAHVALTI VAR!
Pahalı lahmacunuyla eleştirilen Maça Kızı'nda ise fiyatlar; bin 400 liradan başlayıp 2 bin 700 liraya kadar yükseliyor. Bu iki otel gibi bu fiyatlar karşılığında konuklarına sadece kahvaltı hizmeti sunan Kuum Otel'de de benzer fiyat politikası var. Burada kalmak isteyenler yine oda ve kahvaltı için; bin lira ve 2 bin 680 lira arasında değişen ücretler ödüyor. Eda Taşpınar gibi isimlerin müdavimi olduğu otellerde bu ücretler göze çarparken; Alaçatı bu yaz da tatilcinin belini Bodrum kadar bükmüyor. Git gide popülerliği artan ve fiyat politikası açısından Bodrum'dan daha uygun olan Alaçatı'da; en lüks otellerin fiyatları 270 liradan başlıyor. Buranın en lüks otellerinde konaklamak isteyen yerli turistler; en fazla ortalama 500 lira ödeyerek tatilin keyfini çıkartıyor.

ALAÇATI'DA DURUM FARKLI
Alaçatı'ya gidip en lüks otellerde konaklamak isterseniz; ortalama 500 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Alavya'da 750 ile bin 550 lira arasında değişen gecelik fiyat; Kapari Otel'de 350 lira. Alaçatı Beach Resort'ta yine 770 lira olan fiyat; Nars Alaçatı'da en fazla 500 liraya çıkıyor.


KAHRAMAN DURAK