Hülya Orman'cı!

Hülya Avşar, Belgrad Ormanı'ndan sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a da sahip çıktı. Avşar Kızı, adının aşk dedikodularına karıştığı Orman için; 'Bir şans daha verilmeli' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2013 Güncelleme 28 Mayıs 2013, 03:04
Hülya Orman’cı!

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün TED'de düzenlenen tenis turnuvasına katıldı. Zehra Gönenli ile yaptığı maçı kaybeden Avşar Kızı, buna rağmen neşesinden bir şey kaybetmedi. Korta taytının üzerine giydiği mini eteğiyle çıkan 50 yaşındaki sanatçı; ilginç mimikleri kadar açıklamalarıyla da dikkat çekti. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan güzel sanatçı; çok eleştirilen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a destek verdi.

'GİT' DEMEK DOĞRU DEĞİL!
Hülya Avşar, bir ara adının aşk dedikodularına karıştığı Orman için şunları söyledi: "Daha birisi yerine gelip tam oturmadan postalıyorlar. İstikrar olmayan yerde başarı olmaz. Asla inanmıyorum ben buna. Sporda istikrar şart. Fikret Orman'a bir şans daha vermeliler çünkü daha yerine yeni oturdu. Bir sürü problemleri ayıkladı; şimdi git demek olmaz." Avşar Kızı; İnönü Stadı'nın Haziran başında yıkılacak olmasıyla ilgili de; "Boşverin onu. Maçlar iyi geçsin de biz taşta da oynarız, stadyumda da oynarız, her yerde oynarız" dedi.

MiMiKLERi KONUŞTU
* Bir ara bluzunun içine bakan Avşar Kızı, görüntülendiğini fark edince böyle ilginç mimikler sergiledi.

* Geçen yaz Bodrum'daki çapkınlık turunda yakalanan Fikret Orman'ın adı; eşi Sedef Hanım'dan boşandıktan sonra da Hülya Avşar ile birlikte anılmıştı.

* Kışın kortta giydiği diz altına uzanan şortu ve taytını rafa kaldıran Hülya Avşar; yaz gelmesiyle açıldı. Avşar, mini eteğiyle dikkat çekmeyi başardı.


AYDIN HAMZA