Kocam sağolsun

Araba tutkunu Fenerbahçeli Caner Erkin, eşine yaklaşık değeri 1 milyon lira olan Ferrari aldı. Asena Erkin de yeni aracıyla önceki gün Nişantaşı'nda şovunu yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2013 Güncelleme 02 Mayıs 2013, 02:41
Kocam sağolsun

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'den eşine milyonluk jest... Yıldız futbolcuyla evliliği kadar ilginç giyim tarzıyla da dikkatleri üzerine çeken Asena Erkin, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Asena Hanım, beyaz Ferrari'siyle adeta şov yaptı. Plakasında isminin ilk 3 harfi yazılı olan Asena Erkin, uzun süre Ferrari Spider marka otomobilini park edecek yer aradı. Bu sırada gazetecilere direksiyon başında poz veren Erkin'in keyfi yerindeydi.

PAHALI HEDİYE
Asena Hanım'ın şov yaptığı yaklaşık 1 milyon liralık Ferrari'nin eşinden hediye olduğu öğrenildi. Asena Erkin, Ferrari'sini uzun uğraşlar sonunda park edip; Nişantaşı'nda alışveriş turuna çıktı. Bu arada birçok futbolcu gibi kazandığı parayı lüks otomobillere yatıran Caner Erkin'in Range Rover marka cipi, Audi marka otomobili, Mercedes marka cip ve kanatlı otomobili bulunuyor.

MiLYONLUK JEST
Yıldız futbolcu Asena Erkin'e aldığı arabanın sırrı ortaya çıktı. Caner Erkin, 25 Nisan 2011'de dünyaya gelen oğlunun 2. yaş gününde eşine annelik hediyesi olarak yaklaşık 1 milyon liralık Ferrari aldı.

AYDIN HAMZA