Cadı Hülya!

Bir reklam kampanyası için Kaya Çilingiroğlu ile buluşan Hülya Avşar, elindeki değneği eski eşine değdirip espriyi patlattı: 'Dokundum, dokundum ama bir türlü kurbağaya dönüştüremedim!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2013 Güncelleme 01 Mayıs 2013, 02:39
Cadı Hülya!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının en renkli kişiliklerinden Hülya Avşar, yine şovunu yaptı. Avşar Kızı; Pepsi'nin yeni reklam kampanyasının basın toplantısında eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla bir araya geldi. Biten evliliklerine rağmen dost kalmayı başaran ikili, toplantıya damga vurdu! 'Kurbağa Prens' masalındaki cadıya özenen Hülya Avşar, toplantı boyunca elinden düşürmediği değneği Kaya Çilingiroğlu'na değdirip espriyi patlattı: "Dokunuyorum, dokunuyorum ama bir türlü kurbağaya dönmüyor." Bu sözler karşısında herkes kahkahalara boğulurken; Çilingiroğlu espriye gülümsemekle yetindi. Aynı tanıtımda görev alan Burcu Esmersoy, Tülin Şahin ve Yavuz Seçkin'e övgüler yağdıran Hülya Avşar; "Ekipteki herkesten memnunum; bir tek Kaya hariç" sözleriyle de güldürdü.

SELÜLİTLERİNDEN KURTULAMAMIŞ!
Bu arada giydiği omuz dekolteli ve çiçekli kıyafetiyle de her zamanki gibi göz kamaştıran Hülya Avşar'ın güzelliğine; bacak bacak üstüne atınca gölge düştü! Düzenli spor yapmasına rağmen selülitlerinden bir türlü kurtulamayan Avşar Kızı'nın sorunu; oturunca yine ortaya çıktı. 50 yaşındaki sanatçı, selülitli halinin objektife yansımasını ise umursamadı.

YİNE MUZİP TAVIRLAR
Her zamanki gibi muzip tarafını konuşturan Hülya Avşar, basın toplantısında sürekli eski eşiyle uğraştı. Kaya Çilingiroğlu ise Avşar'ın esprilerine gülümsemekle yetindi.


AYDIN HAMZA