Yarı çıplak zirvede

Yeni albümü için seksi bir imaja giren Gülben Ergen, 'Yarı Çıplak' şarkısıyla 'en çok dinlenenler' zirvesine yerleşti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2011 Güncelleme 25 Eylül 2011, 00:00
Yarı çıplak zirvede

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz haftalarda "Hayat Bi Gün" isimli yeni albümünü piyasaya çıkartan Gülben Ergen, kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. Ergen'in Serdar Ortaç imzalı "Yarı Çıplak" adlı şarkısı; "ttnetmuzik" internet sitesinde 'en çok dinlenen' ve 'en çok indirilen şarkılar' listesinde 1 numaraya çıktı.

Gördüğü ilgi üzerine "Yarı Çıplak" şarkısına klip çekmeye de karar veren Gülben Ergen, uzun süredir zirvedeki yerini koruyan Ajda Pekkan'ı da tahtından indirmeyi başardı. Ergen'in ardından gelen şarkı ise; Demet Akalın'ın son klip parçası "Sabıka" oldu.

REKOR KIRDI
Facebook'ta Türkiye'nin ilk dijital interaktif konserini veren Gülben Ergen, bir rekora imza attı. Şarkıcıyı, 300 bin hayranı sanal ortamda yalnız bırakmadı.

SON ALBÜM SÜKSE YAPTI
"Yeni Biri" albümüyle büyük beğeni toplayan Gülşen, son dönemde "Sözde Ayrılık" parçasıyla fırtına estiriyor. Seksi şarkıcının son hiti; "en çok dinlenen ve indirilen şarkılar" listesinin üst sıralarında.

TAHTINI DEVRETTi
"Yakar Geçerim" ve "Arada Bir" şarkılarıyla uzun süredir 'en çok dinlenen ve indirilen' listesinin zirvesinde yer alan Ajda Pekkan; yerini artık Gülben Ergen'e bıraktı.

TÜRKLER, EN ÇOK RİHANNA DİNLİYOR
En çok dinlenen şarkı listesine en üst sıradan giren yabancı isim Rihanna oldu. Rihanna, "Man Down" şarkısıyla kalplerimizi fethetti.