X-Large!

Bebek'te 'medeniyetler buluşması' vardı!.. Cem Özer, 2 ay önce boşandığı ve şimdilerde Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan ile aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay'ı hasretle öptü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2011 Güncelleme 07 Mart 2011, 14:40
X-Large!

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 3 ay önce 6 yıllık evliliklerini noktalayan Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay, önceki gün Bebek'teydi. Evliyken mesken tutkunları Bebek Kahve'de buluşan ikili, adeta "Medeniyetler buluşması"nı gerçekleştirdi. Boşandıktan sadece 2 ay sonra Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan ile aşk yaşayan eski eşi için çok mutlu olduğunu söyleyerek şaşırtan Cem Özer, Bebek'te medeniyetin sınırlarını iyice zorladı!

Güzel oyuncunun Mithatcan ile birlikte olmasından sonra ilk kez eski eşiyle yan yana gelen Özer, Nurgül Yeşilçay'a hasretle sarıldı. Yeşilçay'ı, herkesin gözü önünde öpücük yağmuruna boğan Cem Özer'in bu halleri, eski eşinden çok o sırada yanlarında bulunan oğulları Osman Nejat'ı sevindirdi. 2 saatlik sohbetin ardından ayrılan Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer, buluşmalarıyla ilgili gazetecilerle tek bir kelime konuşmadı.

Mithat eksikti!
Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mithatcan ile oğlu Osman Nejat'ı tanıştırarak ilişkinin ciddiyetini göstermişti.
Güzel oyuncu ile eski eşi Cem Özer'in samimi hallerini görenler ise "Yanlarında tek eksik Mithatcan'dı" yorumları yaptı.