Rengarenk

Ünlü moda markası Mango'nun Çırağan'daki defilesinde renk cümbüşü modaseverleri büyüledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2011 Güncelleme 03 Mart 2011, 10:03
Rengarenk

İÇİNDEKİLER

Ünlü İspanyol moda markası Mango, 'Modernist Resort' adlı 2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nu Çırağan Palace Kempinski'de düzenlediği muhteşem defile ile tanıttı. İstanbul cemiyet hayatından birçok seçkin konuğun katıldığı defilede en çok dikkat çeken isimlerden biri New York sosyetesinin önemli isimlerinden ünlü top model Olivia Palermo oldu. Tuba Peksayar ve Işıl Sarraf'ın organize ettiği defilenin kareografisi de görülmeye değerdi. Sokak lambalarıyla aydınlatılan podyuma mobiletlerle çıkan modeller unutulmayacak görüntüler sergiledi. Rengarenk tasarımlar, modaseverlerden tam not almayı başardı.

Ünlü mankenler podyumdaydı
Koreografisini Öner Evez'in üstlendiği defilede aralarında Selda Car, Didem Soydan, Ülkü Taşkın, Ebru Öztürk, Nur Gümüşdoğrayan, Merve Büyüksaraç gibi isimlerin de bulunduğu 30'a yakın ünlü manken 'Modernist Resort' koleksiyonunu tanıttı.

Sosyetik güzeller akın etti
Defileyi cemiyet hayatından Ivana Sert, Sinem Yıldırım, Gülbin-Erkan Simitçioğlu, Arzu- Mehmet Arslan, İlker İnanoğlu, Birnur Selim Gazioğlu, Buket- Hayrettin Taşdelen, Canan-Selin İmer, Önder Bekensir, Gamze Karaman ünlü isimler izledi.