Trabzon'a tren koydular!

Yaklaşık 5 yıldır süren dizinin finali, adına yakışmadı. Seyircinin aklında gözyaşı ve senaristlerin yaptığı inanılmaz hata kaldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2010 Güncelleme 03 Ocak 2011, 10:45
Trabzon’a tren koydular!

İÇİNDEKİLER

DAMGA VURDU
Halil Ergün, Güven Hokna, Fahriye Evcen, Deniz Çakır ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin rol aldığı "Yaprak Dökümü" dizisi; önceki akşam final yaptı. Yaklaşık 5 yıldır süren ve Reşat Nuri Güntekin'in aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanan dizinin finaline; senaristlerin hatası damga vurdu.

ŞAŞIRTAN SAHNE
Ergün'ün canlandırdığı Ali Rıza Bey'in ölümüyle birlikte İstanbul'daki evlerini boşaltıp Trabzon'a yerleşmeye hazırlanan Tekin Ailesi'nin Trabzon'a tren bileti alması izleyenleri şaşırttı. Çünkü, ne geçmiş yıllarda ne de günümüzde Trabzon'da hiçbir zaman tren yolu bulunmamıştı.

OYUNCULAR HÜZNE BOĞULDU
Başta Deniz Çakır olmak üzere 5 yıldır aynı seti paylaşan dizinin tüm oyuncuları, finali izlerken gözyaşlarına boğuldu.

SADIK KALINMADI
Dizinin finalinde; Ali Rıza Bey vefat etti ancak kitapta felçli kalıyordu. Kitapta kötü yola düşen Necla, dizide eski eşi Ali'den hamile bir şekilde hayatını sürdürdü. Diğer farklılık Şevket'in hapisten çıkmasıydı.

ALAY KONUSU OLDU
Dizi bitti ama Tekin Ailesi'nin peşini felaketler bırakmıyor. Kimbilir gişeci Matmazel, aileye Trabzon diye nerenin biletini verdi?
Bugüne kadar yapılan tek saçmalık sanki trendi! Dizi başladığı günden beri saçmalıklar dizisiydi. Yaprak Dökümü değil Saçmalık Dökümü.