Hayatınızın Pin Kodu'nu öğrenin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2010 Güncelleme 12 Kasım 2010, 11:58
Hayatınızın Pin Kodu’nu öğrenin

İÇİNDEKİLER

FUNDA NİL BÖREK 29.03.1988
Bu genç yaşınıza rağmen amaçladığınız büyük hedeflere ulaşmanız, aslında zor değildir. Biraz sabırlı olup düşüncelerinizde kararlı ve ısrarlı davrandıktan sonra azimli, coşkulu ve lider yaradılışınız, hayatınızın her döneminde kendini gösterecektir. Daima yeni ve farklı başarılar peşinde koşarsınız. Bu isteklerinizi gerçekleştirebilecek yetenekte olmanıza rağmen duygusal ve iyi niyetli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı birbirinden kesinlikle ayırmanız gerekiyor. Çünkü çoğu zaman kendiniz için girmeyeceğiniz zahmetlere başkalarına yardım etme adına girebilir, bazı zamanlar bundan zarar da görebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren konularda kontrol sizde olduktan sonra iş ve evlilik hayatınız tam bir huzur içinde olur. Gerçekte şanslı ve başarılı bir insan olmanıza rağmen çok önemli kararlarınızı 26. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde hayat boyu şans ve huzur sizin olacaktır.

SEÇKİN MERT 29.03.1954
İlk gençlik yıllarından itibaren düşüncelerinde kararlı, her zaman başarılı, ne istediğini bilen, azimli ve zeki bir insan hayattan daha ne isteyebilir ki? Genç yaşta kendinize belirlediğiniz amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayan yetenekleriniz, azminiz ve iradeniz sayesinde başarıya ulaşmak her zaman için kaçınılmaz olacaktır. İş yaşamınızı ve duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece, hayat boyu mutluluk ve başarı sizindir. 19 ve 38. yaşlarınız olası durgun yıllar gibi görünse de aslında şanslı bir insan oluşunuz ve buna rağmen işinizi şansa bırakmamanız sizi her türlü sıkıntıdan korur. 2011 yılında ciddi atılımlardan uzak durduğunuz takdirde şansınız hayat boyu devam edecektir.

ABDULLAH BÜKÜ 01.11.1979
Her zaman şanslı, başarılı ve sebatkar bir insan olmanıza rağmen işlerinizi şansa bırakmadığınız takdirde gerçek hedeflerinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. Zor ve karmaşık işleri başarma yeteneğiniz, azminiz ve zekanız, sizin en büyük şansınızdır. Lider ve yönetici vasıflarınız en zor işleri dahi kolaylıkla başarabilecek durumdadır. Gerçekte duygusal bir insan olmanıza rağmen duygularınızı açığa çıkarmaktan nedense kaçar gibisiniz. Arada bir duygularınızın sesine kulak vermeniz huzuru da beraberinde getirir. İş ve evlilik hayatınız her zaman huzurlu ve başarılı olacaktır. Şanslı bir insan olmanıza rağmen 2006 olası durgun yılınız gibi görünse de 2011 yılı sizin için şanslı bir dönemi müjdeliyor.

İHSAN KARADAĞ 26.02.1953
Karşılaştığınız birçok inişli çıkışlı ve zorlu yıla rağmen asla pes etmeyen ve her zorluğun üstesinden başarıyla gelen, hayat dolu, neşeli ve birçok konuda doğuştan yetenekli yapınız sizi başarıya taşır. Bunun yanı sıra idareci yönü yüksek, çalışkan, duygusal ve olağanüstü pratik bir zekaya sahip olmanız, kafanıza koyduğunuz her işi başarmak için gerekli ve yeter özelliklerdir. İşlerinizi şansa bırakmadıktan ve kararlarınızda serbest olduktan sonra sizin için başarılamayacak hiçbir hedef yok gibidir. İşlerinizle ilgili her türlü kontrol sizin elinizde olduktan sonra, istediğiniz huzur daima sizin olacaktır. Duygusal ve merhametli yapınız gereği, sizden yardım isteyenlere karşı biraz daha dikkatli olmanız, sizi her zaman olası üzüntülerden ve zararlardan koruyacaktır. 18, 36 ve 54. yaşlarınız zor yıllar gibi görünse de 2011 yılı sizin için olumlu ve şanslı bir yıl olacaktır.

GÖKHAN KAYIKÇI 21.10.1983
Çocukluğunuzdan itibaren, her zaman ve her yerde, kendinden emin, son derece çalışkan ve azimli yapınız, idareci ve planlayıcı kişiliğinizle birleşince, temkinli davrandığınız takdirde, üstesinden gelemeyeceğiniz bir hedef yok gibidir. İyi niyetli ve duygusal yapınız gereği önemli kararlarınızı iki defa düşünüp harekete geçmeniz sizi olası zararlardan koruyacaktır. Olayları değerlendirme ve muhakeme etme yeteneğinizin güçlü olması, size her zaman yol gösterici olacaktır. Fakat yine de acele kararlardan, mümkün olduğunca kaçınırsanız ömür boyu bir huzur ve mutluluk sizin olacaktır. Gerçekte şanslı bir insan olmanız rağmen 2004 yılı zor yılınız gibi görünüyor. 2011 yılında da ciddi kararlardan uzak durmanız gerekecektir. Fakat 2012 yılı ile birlikte çok şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak.

EROL UĞDUL 27.03.1959
Hayat dolu, neşeli, duygusal ve lider yaradılışlı bir insansınız. Hareketli yapınız gereği her zaman farklı işlere imza atmak istersiniz. Büyük başarıları hedefler ve bunlara ulaşmak için sağlam adımlar atarsınız. Lider yaradılışınız bu yolda size en büyük destektir. Duygularınızı işlerinize karıştırmadığınız sürece mutlaka başarı sizin olacaktır. Yaratıcı fikirleriniz sayesinde başarılı olmamanız imkansızdır. 1983, 1995 ve 2004 olası durgun yıllar gibi görünse de kendi şansınızı kendiniz yarattığınız için şans her zaman sizden yana olacaktır.

ENGİN DEMİREZ 14.08.1977
Çok zeki, hareketli, lider ve bir o kadar duygusal bir yapıya sahipsiniz. Bu yüzden mantığınız ve duygularınız arasındaki denge sizin hayatınızda büyük önem taşır. İşlerinizin kontrolünü hiçbir zaman elinizden bırakmamalı ve işlerinizi şansa bırakmamalısınız. Kafanızda her zaman birçok fikir vardır. Bunları hayata geçirebilecek yeteneğe de sahip olmanız başarıya hızlı adımlarla yürümenizi sağlar. Parlak bir yıldızınız olduğu için duygularınızı kontrol etmelisiniz. Sabırlı davranmalı ve zaman zaman 'Hayır' denmesi gerektiğini hatırlamalısınız. Önemli konulardaki kararlarınızı tekrar tekrar gözden geçirmeniz sizin yararınıza olur. 2001 ve 2007 olası durgun yıllarınızdı. 2011 yılında yeni ve kalıcı bir şans kapınızı çalıyor.

İBRAHİM ŞAŞMAZ 20.05.1972
Dengeli, düzenleyici ve zeki bir insansınız. Hayatınızdaki her şeyi dengede tutmasını bilir ve elinizi attığınız her konuda başarılı olursunuz. Aynı anda birçok işi planlayabilir ve bu işlerin hepsinde başarılı sonuçlara ulaşırsınız. Lider yönünüzü her ortamda ortaya koymanız sizi bulunduğunuz çevrede ön plana çıkarır. Etrafınızdaki insanlar yeteneklerinize ve kararlı tavrınıza saygı duyar. Bunun yanı sıra sorumluluk yüklendiğiniz her işin kusursuz olarak tamamlanmasını istersiniz. Hata kabul etmeyen yapınız zaman zaman etrafınızda değer verdiğiniz kişileri kırmanıza neden olabilir. Bu süreçte sabırlı olmanız sizin yararınıza olacaktır. Böylelikle hem mutlu hem de başarılı olabilirsiniz. 2006 olası zor yılınız olarak görünse de 2007'den itibaren şanslı bir döneme girmişsiniz. Muhtemelen 2010 yılında da zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Ancak zekanız sayesinde tüm bu zorlukları en az hasarla atlatmayı başarırsınız.

DENİZ GÜNAL 23.07.1984
Çok zeki ve hareketli bir insansınız. Zekanız sizi bulunduğunuz her ortamda ön plana çıkarır. İş hayatında parlamamanız söz konusu bile değildir. Büyük ideallerinize ulaşmanız her zaman için mümkündür. Hayatınızla ilgili önemli kararları almak için artık beklemenize gerek yok. Bu tarihten sonra alacağınız kararlar, hayatınız boyunca başarılı olmanızı sağlayacaktır. Yeni kapılar açılacaktır. Parlak ve çekici bir yıldızınız olduğu için duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Bunu başarabilirseniz hayatınızın her döneminde şans sizden yana olacaktır. İstediğiniz takdirde yurt dışında da kısmetiniz vardır. Ancak bu konuda kararı tek başınıza almalı, hiç kimsenin etkisi altında kalmamalısınız. 2007 yılından itibaren şansınız açık durumdadır. Önünüzde sizi bekleyen çok güzel yıllar var.

SEZER AKBUĞA 30.11.1991
Büyük hedefleriniz ve idealleriniz var. Azminiz ve ısrarlı çalışmalarınız sonucu istediğiniz her konuda başarılı olacaksınız. Hayat boyu duygu-mantık dengesini korumalısınız. Çünkü duygularınızı başarıya giden yolda size çelme takabilir. Bunun yanı sıra sinirlerinize hakim olmanız sizin yararınıza olacaktır. Çevrenizdekileri kırmamak için biraz çaba sarf etmelisiniz. Sabırlı tutumunuzun mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Hayatınızla ilgili önemli kararları vermek için 25. yaşınıza kadar beklemenizde yarar var. Hiçbir şeyi oluruna bırakmadığınız sürece şans her zaman sizden yanadır.

HAKAN AKTEPELİ 27.09.1981
Duygusallığınız yanında zekanız da öne çıkan özelliklerinizden biridir. Kıvrak zekanız hareketli yapınızla birleşince hayatınızda kendinize her zaman büyük idealler seçersiniz. İlginç ve parlak fikirleriniz sizi bulunduğunuz ortamda ön plana çıkarır. Duygularınızı biraz geri plana itip mantığınızı ön planda tuttuğunuz sürece kafanıza koyduğunuz her şeyi başarırsınız. Duygusal yapınızın bir sonucu olarak altıncı hissiniz fazlasıyla gelişmiştir. Bu yüzden önsezilerine kulak vermelisiniz. Böylece hedeflediğiniz başarılara ulaşabilirsiniz. Çok iyi niyetli olduğunuz için hayatınızla ilgili önemli kararları verirken iki kez düşünülmelisiniz. Ayrıca kontrolü her zaman elinizde tutmalı ve işlerinizi asla şansa bırakmamalısınız. 2011 Ocak ayından itibaren yeni ve şanslı bir dönem başlıyor.