Hayatınızın Pin Kodu'nu öğrenebilirsiniz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2010 Güncelleme 04 Kasım 2010, 10:24
Hayatınızın Pin Kodu’nu öğrenebilirsiniz

İÇİNDEKİLER

A. Ahmet Özkaya 03.05.1963
Genç yaşınızdan itibaren, idareci kişiliğiniz, iş hayatındaki sabırlı, azimli ve ısrarlı tutumunuzun karşılığını almanız sizin için kaçınılmaz olacaktır. Her zaman için şanslı bir insan olmanıza rağmen, işinizi şansa bırakmadıktan ve kontrol her zaman için sizin elinizde olduktan sonra amaçlarınıza ulaşmanız mümkündür. İş haricinde biraz da kendinize zaman ayırmanız ve duygularınıza göre hareket etmeniz, hayatınızı daha da neşeli kılacaktır. Ani öfkelerden sakınıp, işlerinizi ve duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece, hayat boyu mutluluk ve başarı kaçınılmaz olarak sizindir. Şansınızın yüksek olması, fakat yinede işlerinizi şansa bırakmamanız, sizi hayatının her döneminde şanslı bir konuma getirir.

SELAHATTİN ABDULLAHOĞLU 01.03.1946
Birçok inişli çıkışlı ve zorlu yılı atlatmak, herkesin başarabileceği bir şey değildir. Hayatınızın her döneminde zekanız, dirayetli kişiliğiniz ve lider özelliğinizin doğal bir sonucu olarak birçok işi aynı anda yapabilme yeteneğiniz gereği, hiçbir zaman pes etmez, her zaman yeni başarılar hedeflersiniz. Bu isteklerinizi gerçekleştirebilecek yetenekte olmanıza rağmen, işlerin kontrolünü elinizde tutmak her zaman en doğru kararınız olmuştur. Ayrıca duygusal ve merhametli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı dengede tuttuğunuz sürece istediğiniz her başarı sizindir. 20, 22, 24, 40, 42 ve 44. yaşlarınız ile 60, 62 ve son olarak 64. yaşınız olası durgun yıllarınız olarak görünüyor. Fakat yeni yıl ile birlikte yeni ve şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak.

CİHAN KARATAŞ 04.05.1991
Arzuladığınız büyük başarılara ulaşmak için, biraz sabır yeter. Çok genç yaşınızdan itibaren, yeni ve parlak fikirleriniz, yönetici kişiliğiniz ve iş hayatındaki sabırlı, azimli, kararlı tutumunuzun karşılığını almanız sizin için kaçınılmaz olacaktır. Amaçlarınıza ulaşmanız her zaman için mümkün olacaktır. Yoğun koşuşturmalar dışında, kendinize zaman ayırmanız ve duygularınıza göre hareket etmeniz, hayatınızı daha da kolaylaştıracaktır. İşlerinizi ve duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece hayat boyu mutluluk sizin olacaktır. Çok önemli kararlarınızı 25. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde ömür boyu şans sizinle olacaktır.

NAİL KARTAL 05.04.1972
Hiçbir şekilde işlerinizi şansa bırakmamak, hayatınızda verdiğiniz en doğru karardır. Bu kararınız devam ettiği sürece tam bir idareci, düzenleyici, planlayıcı ve ince eleyip sık dokuyan yapınız gereği başaramayacağınız bir şey yok gibidir. Hayatınızın hiç bir döneminde işinizi şansa bırakmadıktan sonra iradeniz ve çalışma gücünüzle hep ileriye doğru adımlar atacaksınız. Gerçekte duygusal bir insan olmanıza rağmen her zaman mantığınızla hareket etmeniz, işlerinizde başarılı olmanızı sağlasa da, arada bir duygularınızın sesine kulak vermeniz, en azından, arzuladığınız huzuru yakalamanıza olanak sağlayacaktır. 1991 ve 2010 yılları olası durgun yıllar olarak görünse de 2010 yılı ile birlikte yeni bir şanslı dönem sizi bekliyor olacaktır.

YÜKSEL KARACA 08.03.1972
Birbirinden farklı işleri aynı anda yapabilme yeteneğiniz gereği, hiçbir zaman bulunduğunuz yer ve konum size yetmez. Her zaman yeni işler ve başarılar peşinde koşarsınız. Bu isteklerinizi gerçekleştirebilecek yetenekte olmanıza rağmen, uygun zamanlarda adımlar atmak en doğru kararınız olacaktır. Ayrıca duygusal ve merhametli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı dengede tutmanız gerekiyor. Bazı zamanlar başkalarına yardım etme adına, kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Bu duruma karşı her zaman dikkatli olmak gerekir. İş ve evlilik hayatınız, her zaman başarılı ve huzurlu geçer. 19 ve 38. yaşlarınız olası zor yıllar. Fakat 2011 yılı ile birlikte yeni ve şanslı bir dönem başlayacaktır.

SERKAN MÜVEYYEN 09.02.1990
Duygusal ve iyi niyetli oluşunuz nedeniyle başkalarına yardım etmek adına zor duruma düşebilirsiniz. Bu duruma engel olmak için her zaman iş ve arkadaşlığı ayrı tutmak, sizi olası zor durumlardan koruyacaktır. Olayları toparlayabilme yeteneğiniz sayesinde üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey neredeyse yok gibidir. Duygusal hayatınız ve iş hayatınızı dengede tutmalısınız. Bütün önemli kararlarınızı 2013 yılından itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde her idealinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır.

YÜKSEL KARACA 25.04.1974
Çalışma gücü son derece yüksek ve azimli yaradılışınız gereği, kafanızdaki her düşünceyi gerçekleştirmek için doğmuş gibisiniz adeta. Daima mantığınızın sesine kulak vermeniz, olabilecek zorlukların önüne geçer. Fakat arada bir, duygularınızın sesine kulak vermeniz size huzuru da beraberinde getirecektir. Aslında duygusal bir insan olmanıza rağmen, otoriter ve idareci yapınız gereği duygularınızı belli etmekten özellikle kaçınır gibisiniz. Her zaman kendi şansınızı kendiniz hazırlıyor olmanıza rağmen, 1995, 2002 ve 2009 olası zor yıllar olarak görünmekle beraber, 2005
yılından itibaren şansınız açık.