Hayatınızın Pin Kodu'nu öğrenin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2010 Güncelleme 03 Kasım 2010, 09:41
Hayatınızın Pin Kodu’nu öğrenin

İÇİNDEKİLER

Seçkin Subaşı 29.09.1988
Neredeyse çocuk denecek yaşta hayatın farkındasınız. Lider yaradılışlı, çalışkan, duygusal ve bir o kadar da zeki yapınızın doğal bir sonucu olarak kafanıza koyduğunuz her işi başarmak için doğmuş gibisiniz. İşlerinizi şansa bırakmadıktan ve kararlarınızda serbest olduktan sonra ulaşamayacağınız ve başaramayacağınız hiçbir hedefiniz yok gibidir. Merhametli yapınız nedeni ile iş ve duygularınızı mutlaka dengede tutmanız gerekir. Ancak bu şekilde hakkınız olan huzura ve mutluluğa mutlaka ulaşacaksınız. Acele kararlar alarak, kendinizi sıkıntıya sokmaktan özellikle kaçınmanız gerekir. 2011 yılı Ocak ayından itibaren sizin için şanslı bir dönem başlayacak. Fakat yine de çok önemli kararlarınızı 26. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde hayat boyu başarı şans ve huzur sizin olacaktır.

NURTEN BAKIŞ 08.01.1977
Zeki, dürüst, çalışkan ve azimli bir yapınız var. Riske atılmayı sevmeseniz de şansınız sizi hiç yalnız bırakmaz. Fazlasıyla iyi niyetli olduğunuz için zaman zaman üzülebilirsiniz. Oysa böyle durumlarda sinirlerinize hakim olmanız yararınıza olacaktır. Biraz da kalbinizin sesini dinleyin. Bu şekilde çok daha mutlu olabilirsiniz. 2001 olası zor yılınızdı. 2005 yılından itibaren şansınız açılmış durumdadır.

RECEP OKAY PEHLİVAN 23.02.1986
Çok duygusal, iyi niyetli ve lider özelliğe sahip bir insansınız. Sanki büyük işler başarmak için doğmuş gibisiniz. Hayatınızın kontrolünü elinizde tutmalı, işinizi asla şansa bırakmamalısınız. Her zaman her yerde ön sırada yerinizi alırsınız. Önemli kararlarınızı 25. yaşınızdan itibaren vermelisiniz. Parlak bir yıldızınız olduğu için duygusal hayatınızda temkinli davranmanızda fayda var. Şans her zaman sizin yanınızdadır.

MÜSLÜM ENGİN 15.03.1970
Duygusal, oldukça zeki ve çalışkan bir yapıya sahipsiniz. Hayatınızda kendinize her zaman büyük hedefler koyarsınız. Duygularınızı işlerinize karıştırmadığınız sürece başarı sizin için kaçınılmazdır. Mantık ve duygu dengesini hayatınız boyunca sabit tutmanız gerekir. Şanslı olmanıza rağmen hayatınızın kontrolünü hiçbir zaman bırakmamanız gerekir. 1987 ve 2004 olası zor yıllarınızdı. Ancak 1995'ten itibaren şansınız açıktır.

MEHMET EMİN KAYA 01.01.1981
Son derece azimli ve çalışkan bir insan oluşunuz sayesinde ideallerinize ulaşmanız her zaman mümkün olacaktır. Düzenli ve çalışkan oluşunuzun dışında, işi şansa bırakmayan yapınız ve iş yapabilirlik yeteneğiniz, kararlılığınız ve zekanız, sizin en büyük şansınızdır. Aslında duygusal bir insan olmanıza rağmen duygularınızı açığa çıkarmaktan özellikle kaçınız gibisiniz. Arada bir duygularınızın sesine kulak vermeniz sizi dahada mutlu kılacaktır. Sinirlerinize hakim olduğunuz müddetçe iş ve evlilik hayatınız her zaman huzurlu olacaktır. 2003 yılından itibaren şans sizinle beraberdir.

ŞERİF GÜRKAN BİRDAL 03.12.1988
Lafı hiç uzatmadan, tek kelimeyle sizi tebrik etmek gerekiyor. Genç yaşta, kendinize belirlediğiniz, ve ulaşmak için büyük bir gayret sarfettiğiniz amaçlarınıza, zeki, çalışkan ve iradeli kişiliğinizle, kafanıza koyupta yapamayacağınız bir şey yok gibidir. Dürüst ve işlerdeki azminiz bütün ideallerinize ulaşmanızı kolaylaştıracak en belirgin özelliklerinizin başında gelir. Bu şekilde devam ettiğiniz takdirde, hayat boyu hedeflediğiniz tüm ideallerinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. Bu arada duygularınızın sesine kulak vermeniz, mutluluğunuzu daha da arttıracaktır. Hata yapmayan kişiliğiniz sayesinde şansınızı her zaman kendiniz var ediyorsunuz, bu yüzden her zaman şanslısınız diyebiliriz.

TAMER ŞAHİN 29.12.1968
Son derece dengeli, ne istediğini bilen ve çalışkan bir yapıya sahipsiniz. Birçok işi aynı anda yapmak ister ve bunu başarırsınız. Şanslı, idareci ve otoritersiniz. Ancak bazı zamanlarda duygularınızın sesine kulak vermelisiniz. Böylece hayat boyu başarıyı elde edersiniz. İş ve evlilik hayatınızda her zaman huzurlusunuzdur. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece mutluluk ve huzurunuz artacaktır. 2002 yılında açılan şansınız devam edecektir.

LÜTFİ SULAR 25.10.1953
Yönetmek ve idare etmek için doğmuş olan insanlardan bahsedilecek olursa, sizde onlardan birisiniz denilebilir. Her zaman yeni ve parlak fikirler üreten ve bu fikirleri hayata geçirip başarmak için, gayret eden birisiniz. İdareci yönü yüksek, son derece çalışkan, kafasına koyduğu her işi mutlaka başarabilen, duygusal ve bir o kadarda zeki yapınız, kafanıza koyduğunuz her işi başarmak için yeterli özelliklerdir. Şanslı bir insan olmanıza rağmen, işlerinizi şansa bırakmadıktan ve kararlarınızda özgür olduktan sonra, sizin için başarılamayacak hiç bir hedef yok gibidir. Çevrenize gösterdiğiniz özeni aslında, birazda kendinize gösterdiğiniz takdirde, istediğiniz huzura ve mutluluğa ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. Olayları dengeleyebilme yeteneğiniz, daima olaylara hakim bir durumda olmanızı sağlar. 18-36 ve 54. yaşlarınız olası durgun yıllar gibi görünsede, şansınız her zaman sizinle olmaya devam edecektir