Hayatınızın 'Pin Kodu'nu öğrenin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2010 Güncelleme 02 Kasım 2010, 20:05
Hayatınızın ’Pin Kodu’nu öğrenin

İÇİNDEKİLER

Özkan Deniz 18.06.1958
Her zaman başarılı, ne istediğini bilen, tuttuğunu koparan bir insan hayattan daha ne isteyebilir ki? Genç yaşta kendinize belirlediğiniz hedeflere ulaşmanızı sağlayan yetenekleriniz, azminiz ve iradeniz sayesinde aklınıza koyduğunuz her işi başarırısınız.
Şanslı olmanıza rağmen, işinizi şansa bırakmadıktan sonra, büyük hedeflerinize ulaşmanız, her zaman için kaçınılmaz olacaktır. İş yaşamınızı ve duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece, hayat boyu mutluluğu ve başarıyı yakaladınız demektir. 23. ve 46. yaşlarınız olası durgun yıllar gibi görünse de her zaman şanslı oluşunuz ve işinizi şansa bırakmamanız nedeniyle her durgunluğun üstesinden rahatça gelebiliyorsunuz. 2011 yılından itibaren yeni ve devam edecek şanslı bir döneme giriyorsunuz.

BÜNYAMİN PALA 01.02.1969
Hiçbir şekilde işlerinizi şansa bırakmadıktan ve önemli konularda kontrol sizde olduktan sonra hayatta başarılı olmak için gereken bütün özelliklere sahipsiniz. Zeki ve lider özelliğinizin sonucu olarak, büyük işler başarma arzunuz ve çabalarınız olacaktır.
Birbirinden farklı işleri aynı anda yapabilme yeteneğiniz gereği hiçbir zaman bulunduğunuz konum size yetmez. Yeni işler ve başarılar peşinde koşarsınız. Bu isteklerinizi yapabilecek yetenekte olmanıza rağmen, işlerinizi zamanında hayat geçirmek en doğru kararınız olacaktır. Ayrıca duygusal ve iyi niyetli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı dengede tutmanız gerekiyor. Çünkü bazı zamanlar başkalarına yardım etmek adına kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Bu duruma karşı her zaman dikkatli olmak gerekir. İş ve evlilik hayatınız, her zaman başarılı ve huzurlu geçer. 1994,1999, 2004 ve 2009 olası zor yıllarınız olarak görünse de 2010 yılı ile birlikte şanslı bir döneme girmiş bulunuyorsunuz.

CENGİZ AYGÜL 01.10.1969
Şanslı bir insan olmanıza rağmen, işinizi şansa bırakmazsınız. Daima kendinden emin, son derece çalışkan ve azimli yapınız, idareci ve planlayıcı kişiliğinizle birleşince, sabırlı ve temkinli davrandığınız takdirde, ulaşamayacağınız ve başaramayacağınız bir hedef yok gibidir. İyi niyetli ve duygusal yapınız gereği, çok önemli kararlarınızı tekrar tekrar düşünüp harekete geçmeniz sizi olası hayal üzüntülerden ve kayıplardan koruyacaktır. Olayları değerlendirme ve muhakeme etme yeteneğinizin güçlü olması, size her zaman yol gösterici olmuş ve olmaya devam edecektir.
Fakat yinede çok acele kararlardan, mümkün olduğunca kaçınırsanız ömür boyu bir huzur ve mutluluk sizin olacaktır. Her zaman şanslı olmanıza rağmen, 'Hayat 40'ından sonra başlar' sözü sanki sizin için söylenmiş gibidir. Gerçek şanslı dönem sizin artık başlamıştır.

NEJDET UĞRAŞ YEDEK 02.03.1991
Biraz daha sabırlı olup, düşüncelerinizde kararlı ve ısrarlı davrandıktan sonra başarısınız olmanız söz konusu bile değil. Hayat dolu, coşkulu ve lider yaradılışınız, birçok işi aynı anda yapabilme yeteneğinizle birleşince, hayatınızın her döneminde zirvede olacaksınız. Her zaman yeni işler ve başarılar peşinde koşarsınız.
Bu isteklerinizi başarabilecek yetenekte olmanıza rağmen, duygusal ve merhametli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı birbirinden kesinlikle ayırmanız gerekiyor. Çünkü kendiniz için yapmayacağınız fedakarlıkları başkalarına yardım etmek adına yapabilir, bazı zamanlar bundan zarar da görebilirsiniz.
Hayatın kontrolü sizde olduktan sonra iş ve evlilik hayatınız tam bir huzur içinde olur. Aslında şanslı ve başarılı bir insan olmanıza rağmen çok önemli kararlarınızı 25. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde hayat boyu şans ve huzur sizin olacaktır.

ÖZDEN AKDOĞAN 20.08.1963
Pratik bir zekaya sahip oluşunuz, size hayattan beklediklerinizi sunacaktır. Önsezilerinizin çok yüksek oluşu size her zaman yol gösterici olmuş. Ayrıca duygusal bir insan oluşunuzdan dolayı, önemli kararlar gerektiren konuları tekrar gözden geçirmenizi gerekli kılmaktadır.
Çevrenize karşı oldukça fedakar oluşunuz bazı zamanlar sizi olası zararlara ve üzüntülere uğratabilir. Asla pes etmeyen kişiliğiniz, hayat boyu her başarıyı size sunacaktır. 1991 ve 2001 yılları olası durgun yıllarınız gibi görünse de, genelde şanslı bir insanız.

YAKUP İSTEKLİ 11.06.1976
İşini şansa bırakmayan, her zaman düzenli ve kontrolü elinizden bırakmayan kişiliğiniz, çok genç yaşta kendinize belirlediğiniz hedeflere ulaşmanızı sağlayacak. Yetenekleriniz, ısrarlı çabalarınız ve iradeniz sayesinde büyük ideallerinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. İş yaşamınızı ve duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece, herhangi bir zorlukla karşılaşmanız söz konusu olamaz. İyi niyetli ve duygusal yapınız nedeniyle çok önemli konularda karar verirken, daima mantığınızın sesine kulak vermelisiniz. 1999 yılı olası durgun yılınız olsa da 2004 yılından itibaren şansınız açık durumdadır.

MEHMET SABRİ AKSOY 01.01.1974
Hayatınızın her döneminde, önemli kararlarda kontrol daima sizin elinizde olduktan sonra, amaçlarınıza ulaşmanız mümkün olacaktır. Israrlı çalışmalarınız, işi şansa bırakmayan yapınız, iş yapabilirlik yeteneğiniz, kararlılığınız ve zekanız sizin en büyük şansınızdır. Lider ve yönetici vasıflarınız en zor işleri dahi rahatlıkla başarmanızı sağlar. Aslında duygusal bir insan olmanıza rağmen duygularınızı açığa çıkarmaktan sakınır gibisiniz.
Arada bir duygularınızın sesine kulak vermeniz sizi daha da mutlu kılacaktır. Sinirlerinize hakim olduğunuz müddetçe iş ve evlilik hayatınız her zaman huzurlu ve başarılı olacaktır. 1995, 2002 ve 2009 olası zor yıllar olarak görünse de, her zaman için şansı kendi lehine çeviren özelliğiniz sizi daima şanslı bir konumda tutar.

OLCAY ARSLAN 15.03.1973
Çok duygusal ve iyi niyetli bir insansınız. Lider özelliğiniz sayesinde birçok inişli çıkışlı olayı az zararla atlatmışsınız. Bunun yanı sıra büyük işler başaracak bir yapınız var. Her zaman her yerde ön sırada yerinizi alırsınız. Çok iyi niyetli olduğunuz için zaman altından kalkmakta zorlanacağız işlerini altına giriyorsunuz. Bazen de 'hayır' demeniz gerektiğini unutmayın. İş ve dostluğu her zaman ayrı tutun. 20, 22, 24, 30, 32 ve 34. yaşlarınız olası zor yıllarınızdı. Ancak zorluklar artık geride kaldı.

AYBEN ÖZGERİM 14.11.1988
Daima nerede, nasıl davranacağını bilen ve akılcı adımlar atan bir insansınız. Parlak fikirler, kesin sonuçlar, planlayıcılık ve yöneticilik yaradılışınızın belirgin özelliklerindendir. Sabırlı davranıp sinirlerinize hakim olduğunuz takdirde hayat boyu mutluluk sizin olacaktır. Zaten olayları dengeleyebilme yeteneğiniz bunu kolaylıkla sağlayabilir.
Planlayıcı ve karalarınızda ısrarlı oluşunuz size hayat boyu mutluluğu getirecektir.
Haklı olarak her zaman kendinden emin kişiliğiniz sizin için ayrıca bir avantajdır. İşini şansa bırakmayan yapınız, hayat boyu sizi olası aksiliklerden korur. 2012 yılı ile birlikte çok şanslı bir döneme gireceksiniz ve bu dönem hayat boyu devam edecektir.

SİBEL DİLBAZ 12.06.1988
Daima kararlı ve gelecekle ilgili düşüncelerinizi genç yaşınızdan itibaren belirlemiş olmanız, size daima bir avantaj sağlayacaktır. Lider yaradılışta, idareci, duygusal ve bir o kadar da zeki yapınız, düşündüğünüz ve hedeflediğiniz her işi başarmak için yeter ve gerekli özelliklerdir. Şanslı bir insan olmanıza rağmen, işlerinizi şansa bırakmadıktan, kendi işinizi kendiniz yaptıktan ve kararlarınızda bağımsız olduktan sonra, başaramayacağınız hiçbir hedef yok gibidir. İyi niyetli oluşunuz, önemli konularda daha dikkatli olmanızı gerektirir. Olayları dengeleyici kişiliğiniz sayesinde iş ve velilik hayatınız her zaman başarılı ve huzurlu olacaktır. 2009 yılından itibaren şansınız açıktır.