Ispanak çorbası mucizesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2010 Güncelleme 01 Temmuz 2010, 00:00
Ispanak çorbası mucizesi

İÇİNDEKİLER

Beyonce bir beden küçük alıyor
Amerikalı ünlü şarkıcı Beyonce Knowles, ne zaman alışverişe çıksa kendisine bir beden küçük gelen bir jean pantolon aldığını ve bu pantolona sığabilmek için sıkı bir diyete girdiğini söylüyor.

Lady Gaga tahılı tercih ediyor
Ünlü şarkıcı Lady Gaga, kahvaltıda hamur işleri ve ekmek yerine tahıllı kahvaltı gevreklerini, meyveyi tercih ediyor.

Diaz mutlaka kahvaltı ediyor
Beyazperdenin seksi güzellerinden Cameron Diaz, ne kadar yoğun bir iş programı olursa olsun, güne kahvaltı etmeden başlamadığını söylüyor. Ünlü yıldız, kahvaltı sayesinde metabolizmasının hızlı çalıştığını belirtiyor.

Spears tuz kullanmıyor
İki çocuk annesi olmasına rağmen güzel vücuduyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Britney Spears, tuz kullanmadığını söylüyor.

Brown baharattan vazgeçemiyor
Spice Girls yıldızı Melanie Brown, lezzetsiz olduğu için diyet yemeklerini sevmeyenlere baharat kullanmalarını tavsiye ediyor. Baharatlı yemeklerin damak zevkini de tatmin edeceğini sözlerine ekliyor.

Stefani porsiyonlarını küçültüyor!
Şarkıcı Gwen Stefani de her gün altı öğün yediğini ama porsiyonlarını küçülttüğünü belirtiyor. Stefani böylece kolay forma giriyor...

Aniston formunu salatalığa borçlu
Amerikalı ünlü aktris Jennifer Aniston, salatalığın hayatında önemli bir yer tuttuğunu söylüyor. Çoğu zaman ara öğün olarak salata yiyen ünlü aktris, cildine de çok fayda ettiğini belirtiyor.

Forma girmek için Ispanak
Eski Playboy yıldızı Jenny McCarthy, ne zaman kilo alsa ıspanak çorbası içerek forma girdiğini dile getiriyor.