Hakemleri TFF'ye şikayet edecekler

Bank Asya 1. Lig'de Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 mağlup olan Denizlispor'un Kulüp Başkanı Yurdal Duman, bu karşılaşmada görev yapan hakem üçlüsünü kötü yönetimlerinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TTF) ile Merkez Hakem Kurulu'na şikayet edeceklerini söyledi.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2012, 00:00 Güncelleme 06 Şubat 2012, 17:42
Hakemleri TFF’ye şikayet edecekler

İÇİNDEKİLER

Duman, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakem hataları yüzünden puanlar kaybettiklerini savunarak, haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirtti.

Dün oynanan Kasımpaşa maçında hakemin attıkları net golü vermediğini ileri süren Duman, şu görüşleri dile getirdi:

''Bariz golümüz verilmiyor. 15 saniye sonra da gol yiyoruz. Adanaspor maçında da buna benzer hata yapıldı. Şimdiye kadar fair-play adına sesimizi çıkarmadık, eleştirmedik. Hakkımızı da yedirmeyiz. Kaybettiğimiz puanları kim verecek? Kasımpaşa maçını yöneten hakem üçlüsünü kötü yönetimlerinden dolayı TFF'ye şikayet edeceğiz. Konuyu Futbol Federasyonu ile Merkez Hakem Kurulu'na ileteceğiz. Hakemler de hata yapabilir. Ancak, bu hatalar hep bizim maçlarda mı yapılıyor?''

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü de maçın hakem üçlüsünü eleştirerek, ''Birileri müsaade ederse patlama yapacağız, ancak her hafta engelleniyoruz. Adanaspor maçında başlayan hatalar zinciri Kasımpaşa maçında da devam etti. Emeğimizi ve puanlarımızı çalıyorlar. Elazığspor maçında penaltımız verilmedi. Bu maçta da attığımız gol sayılmadı. Sonra yaşananları herkes gördü'' dedi.