Hemşehrileri bağrına bastı

Memleketi Rize'de tam 100 bin kişiye konser veren Megastar, sahneden 'Turizme evet, HES'lere hayır' diyerek çevreci mesajlar verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2010 Güncelleme 10 Ağustos 2010, 00:00
Hemşehrileri bağrına bastı

İÇİNDEKİLER

Uzun süren sessizliğini "Adımı Kalbime Yaz" albümü ve birbiri ardına verdiği muhteşem konserlerle bozan Tarkan, bu kez hemşehrileri için söyledi. Rize'nin İkizdere İlçesi'ne bağlı Ovit Yaylası'nda düzenlenen Ekşioğlu Vakfı Şenlikleri'ne katılarak konser veren Tarkan, bölgede kurulması planlanan hidroelektrik santrallerine (HES) karşı mücadele eden hemşehrilerine destek verdi.

'SİZİN YANINIZDAYIM'
Tarkan, "Sonuna kadar mücadele edin. Ben de sizin yanınızda olacağım. Bu toprakları bize dedelerimiz bıraktı. Yok ettirmeyeceğiz. Turizme 'evet', HES'lere 'hayır' diyoruz" dedi. Sahneye boynunda Rize bezinden yapılan yöresel poşuyla çıkan Tarkan, bir hafta önce piyasaya sürülen yeni albümünden parçalar da seslendirdi. Şarkı aralarında hemşehrileriyle sohbet eden Megastar, "Memleketimde olmak çok güzel. Buralar sanki bir tablo gibi. Her şey çok güzel. Sizleri çok seviyorum ve çok özledim" dedi.

'İKİZDERE BİR BAŞKA'

OVİT Yaylası'ndaki şenlikleri sunan yazarımız Ece Vahapoğlu ile konserin ardından bir araya gelen Tarkan, özel açıklamalar yaptı. "Yeni albümümün gördüğü ilgi beni çok mutlu ediyor" diyerek sözlerine başlayan Megastar, ekledi: "Memleketimde konser vermek ayrı bir keyifti. Ovit Yaylası'na sanki bir tabloya bakar gibi saatlerce baktım. Rizeliler'in beni bu kadar sevdiğini görmek beni ayrıca gururlandırdı. Dünyada birçok yer gördüm ama İkizdere'ye ayrı bir hayranlığım var."