Evlerden 'ırak'

Bozdemir, Iraklı eşi tarafından darbe üstüne darbe aldı. Kocasını 100 bin lira dolandıran genç kadın, 10 aylık oğlunu da yanına alıp kayıplara karıştı. 6 aydır çocuğunu göremeyen baba yıkıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2017 Güncelleme 20 Aralık 2017, 00:00
Evlerden ’ırak’

İÇİNDEKİLER

Amasya'da yaşayan Ferdi Bozdemir (36), Nisan 2016 yılında Iraklı May Hasan Saeed Al-Kılıdar (30) ile evlendi. Çiftin 'Ercenk' adını verdikleri bir çocukları dünyaya geldi. Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmedi. İddialara göre Al-Kılıdar, eşinden habersiz düğünde takılan altın ve paraları kendi hesabına geçirdi. Genç kadın, ilerleyen günlerde de birikimlerini hesabına aktarmaya devam etti. Sürekli babaevine gidip evine geç giden genç kadın ve eşi arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. Bozdemir'in kent dışında olduğu bir gün yakınlarıyla birlikte evine giden Al Kılıdar, evdeki eşyaları ve paraları da götürmek istedi. Kayınvalide Gülendam Bozdemir (60), gelinini engelledi. Genç kadının yakınları ise yaşlı kadını darp etti. Bunun üzerine Gülendam Bozdemir, olayı oğluna haber verdi. Ferdi Bozdemir, karakola giderek, anesinin dövüldüğünü ve eşinin toplam 100 bin lirasını dolandırdığını söyledi. Bozdemir, şikayetçi olduğu eşinden boşanmaya karar verdi.

'ŞANTAJ YAPIYORLAR'
Boşanma davası sürerken, mahkeme 10 aylık Ercenk'in velayetini babaya verdi. Al Kılıdar ise velayeti babada kalan 10 aylık oğlunu da yanına alarak izini kaybettirdi. 6 aydır oğlunu arayan baba, velayeti kendisine verilen oğlunun bulunmasını ve kendisini aldatarak toplam 100 bin lirasını dolandıran eşinin gerekli cezaya çarptırılmasını istedi. Ferdi Bozdemir, "Eşimin ailesi, çocuğumu görebilmem için kendi üzerlerine olacak bir ev ve 100 bin lira istiyorlar. Beni oğlumu göstermemekle tehdit ediyorlar" dedi.



6 aydır oğlunu göremeyen Ferdi Bozdemir, eşi tarafından kaçırılan oğlunu bulmak için yardım istiyor.