Kadın kurşunu

Erdoğan Günar, eşi Birgül Günar’a boşanma davası açtı. Annesiyle yaşamaya başladı. Ancak çift arasında velayet savaşı çıktı. Uzaklaştırma cezası alan cani kadın, 20 yıllık kocasını evlatlarının doğum gününde kurşunladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2017 Güncelleme 17 Kasım 2017, 09:35
Kadın kurşunu

İÇİNDEKİLER

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde 20 yıldır evli olan Birgül Günar (37) ve Erdoğan Günar (43) çifti, aralarındaki geçimsizlik nedeniyle sürekli kavga etmeye başladı. Eşine boşanma davası açan Erdoğan Günar, annesinin evine yerleşti. Ancak çift, 9 yaşındaki oğulları Furkan'ın velayetinin kimde kalacağı konusunda da anlaşamadı. Geçtiğimiz günlerde ise Birgül Gürnar eşine ait giysileri makasla kesti. Parçalanan kıyafetlerin aralarına da "Bir dahakine bu eşyaların arasında sen de olacaksın" şeklinde not yazdı. Daha sonra bu giysileri Erdoğan Gülnar'ın kaldığı annesine ait evin önüne bıraktı. Erdoğan Gülnar da eşini şikayet etti. Savcılık, Birgül Günar hakkında eşine 3 ay yaklaşmama cezası verdi.

5 KURŞUN İSABET ETTİ...
Birgül Günar, önceki akşam eşini arayarak doğum günü olan ve bu nedenle babasının yanında kalan oğlu Furkan'ı hazırlamasını istedi. Baba Erdoğan Güner de eşinden, evde bıraktığı silahını da getirmesini söyledi. Birgül Günar eve gidince, çift arasında yine oğullarının velayeti nedeniyle tartışma çıktı. Sinirlenen Birgül Günay, kendisine vermek için getirdiği eşinin silahını çıkararak peş peşe ateşledi. Vücuduna 5 kurşun isabet eten Erdoğan Günar öldü. Oğlunu da yanında alan Birgül Günar ise polise teslim oldu.

Tuna ÇAM