Bulunmaz Hint yatı

Hintli işadamının lüks yatı ‘Sunrays’ Marmaris’e demirlendi. 86 metre uzunluğundaki ‘yüzen saray’, ihtişamıyla görenleri adeta büyüledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2017 Güncelleme 16 Ekim 2017, 00:00
Bulunmaz Hint yatı

İÇİNDEKİLER

RUS milyarder Abromoviç'in de aralarında bulunduğu dünyaca ünlü zenginler, Türkiye'ye hayran kaldı. Enerji, akaryakıt, lojistik ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren 'Essar' adlı grubun kurucularından Hindistanlı işadamı Ravi Ruia, 8.5 milyar dolar servetiyle dünyanın en zenginleri arasında yer aldı. Hintli milyarderin 86 metre uzunluğundaki lüks yatı "Sunrays", Muğla Marmaris'e demir attı. Dün sabah saatlerinde körfezden giriş yapan mega yat, marinalara sığmadığı için limanın küçük rıhtımına yanaştırıldı. Hintli milyarderin içinde bulunmadığı lüks yat, ihtişamıyla görenlerin ağzını açık bıraktı. Vatandaşlar, lüks yatın fotoğrafını çekmek için adete birbirleriyle yarıştı. İzmir Aliağa Limanı'ndan gelen 10 tanker ise motor yata 240 litre yakıt ve erzak ikmali yaptı. Sürat motoruna binen yat personeli körfezde turlayarak çevrede kuş uçurtmadı. Ayrıca yat personeli tarafından çeşitli deniz ürünleri siparişi verildiği açıklandı.

EN İYİ 'YÜZEN SARAY'
"Sunrays" adlı lüks yat, Hollanda'dan 2010'da denize indirildi. 86 metre uzunluğunda ve 14 metre genişlikte olan lüks yat, 2010'un en iyi yatı seçildi. Lüks yattaki banyonun bile altın kaplama olduğu öğrenildi.