Kara tren!

Aydın’da yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazada anne, 6 aylık bebeği ve komşularının kızı hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2017 Güncelleme 10 Ekim 2017, 00:00
Kara tren!

İÇİNDEKİLER

Aile gezisi faciayla bitti. Korkunç kaza Aydın'da meydana geldi. İnşaat ustası Gürhan Karaca (25), önceki akşam eşi Nazlı Karaca (20), 6 aylık kızı ile komşuları Hüseyin (40) ve Aysun Eroğlu (27) çiftini de alarak gezmeye gitti. Geri dönmek üzere yola çıkan Karaca, Germencik'teki Moralı hemzemin geçidine gittiğinde, bariyerin kapanmaya başlamasına rağmen karşıya geçmeye çalıştı.


10 yaşındaki Sudenaz (önde), hayatını kaybetti. 12 yaşındaki ablası Sıdıka'nın (arkada) ise rahatsızlandığı için evde kaldığı öğrenildi.

MAKİNİST GÖZALTINA ALINDI
Bu sırada Söke-Aydın seferini yapan makinist Mustafa Alkan'ın kullandığı yolcu treni, otomobile çarptı. Gürhan Karaca ile komşuları Hüseyin Eroğlu ve Aysun Eroğlu'nun yaralı kurtulduğu kazada, sürücünün 6 aylık kızı Erçin Karaca ile eşi ve Eroğlu çiftinin 10 yaşındaki kızları Sudenaz yaşamını yitirdi. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Eroğlu Ailesi'nin 12 yaşındaki diğer kızları Sıdıka'nın ise rahatsızlandığı için evde kaldığı öğrenildi. Trenin makinistleri de gözaltına alındı.


Hüseyin Eroğlu ile eşi Aysun Eroğlu, kazadan yaralı kurtuldu. 10 yaşındaki kızları ise o kadar şanslı değildi.