Kirlendin Ömer!

İstanbul’da Ömer Güneşsu, evin tadilatı için para isteyen dini nikahlı eşini, eşarbıyla boğarak öldürdü. Caninin, Facebook’ta “Tertemiz pırıl pırıldım. Hayat sandığımız gibi değilmiş” yazdığı ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2017 Güncelleme 09 Ekim 2017, 00:00
Kirlendin Ömer!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Ömer Güneşsu, evin tadilatı için para isteyen dini nikahlı eşini, eşarbıyla boğarak öldürdü. Caninin, Facebook'ta "Tertemiz pırıl pırıldım. Hayat sandığımız gibi değilmiş" yazdığı ortaya çıktı... Kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi. Vahşet 3 Ekim'de İstanbul'da yaşandı. İki çocuk annesi Nadime Tigis (41), boşandıktan sonra 10 yıl önce tanıştığı Ömer Güneşsu (47) ile dini nikah kıydı. Nadime Tigis, bir süre önce evde tadilat yaptırmaya başladı. Eşinden bin lira istedi. Olumsuz yanıt aldı. Kadın, parayı ödemesi gerektiğini, aksi halde tadilatın yarım kalacağını söyledi. İkili arasında tartışma çıktı. Öfkeli koca, talihsiz kadını yere yatırdı. Başındaki eşarpla boğarak öldürdü. Komşuları Tigis'e ulaşamayınca polisi aradı. Ekipler kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Görgü tanıkları çiftin eve birlikte geldiğini, Güneşsu'nun bir süre sonra ayrıldığı daha sonra yeniden geldiğini söyledi. Güvenlik kamerası görüntüleri de bu ifadeleri doğruladı. Gözaltına alınan Ömer Güneşsu, cinayeti itiraf etti. Ekipler, Ömer'in eve geri dönme nedeninin kadının ölüp ölmediğini kontrol etmek olduğunu saptadı. Katil 0t tutuklandı. Güneşsu'nun cinayet saatlerinde, sosyal medya hesabına, "Çocukluğumu çok özledim. Tertemiz pırıl pırıldım. Herkesin çok sevdiği biriydim. Hayat sandığımız ve çocukluğumuzdaki hayal ettiğimiz gibi değilmiş" yazdığı ortaya çıktı.

KATİL KOCAYI GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ
Ömer Güneşsu ile Nadime Tigis, bir zamanlar mutluydu. Çiftin yüzünden gülücükler eksik olmuyordu. 3 Ekim gecesi her şey değişti. Genç kadın toprağa, dini nikahlı eşi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yunus Emre KAVAK