Acı vatan

Almanya’da yaşayan Hataylı Paula Yalman’ın kullandığı otomobil, çekiciyle çarpıştı. Otomobildeki 3 Türk genci hayata gözlerini kapadı. Kara haber Türkiye’yi sarstı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2017 Güncelleme 09 Ekim 2017, 00:00
Acı vatan

İÇİNDEKİLER

Gurbetten gelen kara haber, Türkiye'yi kahretti. Almanya'da yaşayan 3 Türk genci, trafik kazası sonucu can verdi. Korkunç olay, Hessen eyaletinde yer alan Butzbach kentinde dün sabaha karşı meydana geldi. Hataylı Paula Yalman (23), 3 arkadaşıyla birlikte otomobille gezmek istedi. Yalman idaresindeki otomobil, Windhofkurve bölgesinde karşı yönden gelen çekiciyle çarpışında tam bir facia gerçekleşti. Hurda haline gelen ve araçta sıkışan 4 genç, itfaiye tarafından güçlükle araçtan çıkarılabildi. Ancak artık çok geçti. Korkunç kazada ağır yaralanan sürücü Paula Yalman ve arkadaşları Julie Kabaca (20) ve arka koltukta oturan Kayserili Kazım Cihan (20), olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen araçta bulunan 18 yaşındaki kimliği açıklanmayan bir genç kızın ise yaralı halde hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Kaza yeri 4 saat boyunca trafiğe kapatılırken, savcılık olayı soruşturmak üzere bir uzman görevlendirdi.

ÖLÜMCÜL NOKTA
3 Türk gencinin öldüğü kazanın ardından soruşturma başlatıldı. Kaza yerinin, ölümcül bir nokta olduğu açıklandı. Burada çok sayıda kazanın meydana geldiği ve en son yıl başında, 66 yaşındaki bir kadının traktör ile çarpışması sonucu öldüğü ortaya çıktı.