İnfaz intihar cenaze!

Ankara’da karı-kocayı infaz eden caninin, kaçamayacağını anlayınca intihar ettiği ortaya çıktı. Kurbanları ise toprağa verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2017 Güncelleme 08 Ekim 2017, 00:00
İnfaz intihar cenaze!

İÇİNDEKİLER

Kan donduran olay önceki gün Ankara'da yaşandı. Otomobilleriyle evlerine giden, Gökay İzci ile eşi Hilal İzci, ellindeki silahla yolu kesen Erol K.'nın saldırısına uğradı. Katil zanlısı daha sonra ise kaçtı. Çevredekiler ise polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine giden ekipler, karı-kocanın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ise saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, 'dur' ihtarına uymayan Erol K. peşine düştü. Kaçamayacağını anlayan katil zanlısı, Erol K., Hüseyin Gazi Türbesi'nden Dostlar Mahallesi'ne inen dağ yolunda aracı durdurup, tabancayla intihar etti.

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE!
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Erol K.'nın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.. Saldırı sonucu olay yerinde hayatlarını kaybeden karı-koca ise için Mamak Ortaköy mezarlık camisinde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından İzci çifti, gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Yakınları sinir krizleri geçirdi.