Timsah gözyasları

Murat Vardal, birlikte yaşadığı Bahriye Üngeç’i sırtından vurarak katletti. Adliyeye sevk edilirken ağlayan zanlı ‘Bahriyem Kalksana Bahriyem’ diye feryat etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2017 Güncelleme 28 Eylül 2017, 00:00
Timsah gözyasları

İÇİNDEKİLER

Kadına yönelik şiddet durmadı. Korkunç olay bu kez İzmir Konak'ta 23 Eylül'de yaşandı. Murat Vardal (34), birlikte yaşadığı Bahriye Üngeç (34) ile beraber market işletmeye başladı. İkili arasında 'biriktirdikleri paranın azalması' nedeniyle tartışma çıktı. Öfkelenen Murat Vardal, belinden çıkardığı tabancayla genç kadına ateş açtı. Sırtından vurulan Bahriye Üngeç, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Sevgilisini öldüren Murat Vardal ise otomobille olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, caniyi yakalamak için güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

İSTEMEDEN OLMUŞ!
Zanlının, Menderes İlçesi'ndeki bir evde saklandığı bilgisine ulaşıldı. Ekipler, önceki gün katil zanlısının saklandığı eve operasyon yaptı. Vardal gözaltına alındı. Zanlı ifadesinde, "Bahriye ile aynı evde birlikte yaşıyorduk. Birlikte bir miktar para biriktirmiştik. Olay günü ortak biriktirdiğimiz paranın azalması nedeniyle tartıştık. Daha sonra markette silahla oynarken yanlışlıkla ateş ettim. İstemeden oldu" ifadesini kullandı. Adliyeye sevk edilen Vardal, bu sırada "Bahriyem kalksana Bahriyem" diye bağırıp ağladı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Bahriye Üngeç'i öldüren Murat Vardal, "Silah ateş aldı" dedi. Adliyeye sevk edilirken gözyaşlarına boğulan katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ceylan TORLAK