Batıyo'royce'!

Rus işadamı Telman İsmailov’un borçları görkemli Mardan Palace Hotel’i batırdı. Şimdi de Shakira ve Monica Bellucci gibi yıldızları taşıyan, oğlu Sarkan’ın Rolls-Royce’una el konuldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2017 Güncelleme 15 Eylül 2017, 02:06
Batıyo’royce’!

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en lüks oteli seçilen ve 1.4 milyar dolara mal olan Antalya'daki Mardan Palace Hotel, 2015 yılında borçları yüzünden 360 milyon 50 bin TL'ye icradan satıldı. Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında yapılan Mardan Palace Hotel, görkemli açılışıyla çok konuşulmuştu.



NEREDEN NEREYE...
Otelin açılışına Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton, Mariah Carey ve Monica Bellucci gibi yıldızları katılmıştı. 207 milyon TL'lik borcu yüzünden satılan Mardan Palace Hotel'in ardından İsmailov'un oğlu Sarkan İsmailov'a ait Rolls- Royce marka otomobile de el konuldu. 465 bin lira alacağı karşılığı icra takibi başlatan bir tur şirketinin avukatı Ferda Perihan Kutluğ, Antalya 4. İcra Müdürlüğü aracılığıyla önceki gün otele giderek icra işlemlerine başladı. Otelin parkında bulunan 2 milyon TL'lik otomobil, memurlar aracılığı ile haczedilerek Antalya'da bir otoparka çekildi. Borç ödenmediği takdirde ünlüleri taşıyan Rolls-Royce açık artırma usulü ile icradan satılacak. Araç, otelin açılışına katılan ve misafir olarak gelen sinema sanatçısı Monica Belluci ve dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın da aralarında bulunduğu birçok ünlü isme tahsis edilmişti. Mardan Palace 'Turizmin Oscarları' olarak da adlandırılan World Travel Awards 2010'da 'Dünyanın En Lüks Oteli' seçilmişti.