Tek tek patlatıldı

Mehmetçik dağ taş demedi. Teröristlerin saklanacağı tek bir çakıl taşı bile bırakmadı. Herekol Dağı’nda 38 kalleş mağarası havaya uçuruldu. Diyarbakır’da yakılan uyuşturucu tarlaların zemininden altından çıkan 3 katlı sığınak patlatıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 01:24
Tek tek patlatıldı

İÇİNDEKİLER

Mehmetçik PKK'yı bitirme operasyonlarına son sürat devam etti. Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı, Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı'nın ortaklaşa yaptığı operasyonda, Pervari İlçesi'nin Herekol Dağı'nda teröristleri inleri tespit edildi. Teröristlerinin 3'ü kışın olmak üzere kullandığı 38 mağara ve sığınak tek tek patlatıldı.

BOMBALI İNGİLİZ ARACI
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden "Bayrak-54 Şehit Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan Müşterek Birlik Operasyonu"nda 3 katlı sığınak bulundu. Operasyonda narkoterörizmle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda 767 kilogramı kubar olmak üzere bir ton 255 kilogram esrar ile 963 bin 406 kök Hint keneviri bulunduğu kaydedilen açıklamada, bölgede yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için teröristle mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetlere artan bir azim ve kararlılıkla sürdüğü belirtildi.


Öte yandan operasyonda bulunan teröristlere ait sığınaklardan birinin 3 katlı olduğu öğrenildi. Yine Diyarbakır'da yapılan operasyonlarda bombalı eylemde kullanılmak üzere olan İngiltere'ye kayıtlı bir de araç bulundu.