Ceylin’in ahı!

5 yaşındaki Ceylin Atik’i katleden Şükriye Türkmen, hapishanede bunalıma girdi. Yırttığı giysileriyle intihar etmek istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 00:19
Ceylin’in ahı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye, Ceylin Atik cinayetiyle sarsıldı. Küçük kızın katleden cani ise dün intihara kalkıştı. Korkunç olay 10 Haziran'da İzmir Ödemiş'te yaşandı. Anne-babası ayrı olan ve babaannesi ile dedesinde kalan 10 yaşındaki Ceylin, oyun oynamak için evden çıktı. Ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi, polise kayıp başvurusu yaptı. Ekipler, Ceylin'i bulmak için çalışma başlattı. Yaşlı çiftin komşuları olan Şükriye Türkmen'in evinde arama yapıldı. Minik yavrunun cansız bedeniyle karşılaşıldı. Bunun üzerine Şükriye Türkmen, annesi R.Ö. ve eşi Serkan gözaltına alındı.

BANYODA BULUNDU
Emniyete sorgulanan Şükriye Türkmen, Ceylin'i öldürdüğünü itiraf etti. Ardından ailesi ile birlikte cezaevine gönderildi. Cani kadın kaldığı tek odalı hücrede bunalıma girdi. Banyoda yırttığı giysileriyle dün intihar etmek istedi. Ancak cezaevi yetkilileri tarafından fark edildi. Durum, sağlık ekiplerine bildirildi. İlk müdahalesi cezaevinde yapılan katil, Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Devletlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı.

EN AĞIR CEZAYI ALSIN
Öte yandan önceki gün Şükriye Türkmen'in, 2008 ve 2009 yıllarında şüpheli bir şekilde ölen iki çocuğunun da mezarlarının açılmasına karar verildi. Cani kadının kayınbabası karara destek verdi. Ölen torunlarının mezarlarını ziyaret etti. Mehmet T., "Savcılığın aldığı kararı destekliyorum. Otopsi sonuçları olumsuz çıkarsa en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.