500 lira yüzünden Ceylin’i öldürmüş!

9 yaşındaki Ceylin’in katili Şükriye Türkmen, 500 TL’lik borcunu ödemek için küçük kızı katletti. Cani kadın ifadesinde, ‘Fidye isteyecektim. Eve çağırdım. Havluyla yüzünü kapatıp bayılttım. Başına kutuyla vurup öldürdüm’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2017 Güncelleme 16 Haziran 2017, 01:28
500 lira yüzünden Ceylin’i öldürmüş!

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye'nin kilitlendiği cinayette sır perdesi aralandı. İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, evinin karşısındaki apartmanda cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Şükriye Türkmen, vahşi cinayeti emniyetteki sorgusunda itiraf etti. Türkmen, ev eşyası satan firmalara olan 500 liralık borcunu uzun süre ödeyemediği için Ceylin'i kaçırdığını, fidye isteyeceğini söyledi. Cani kadın vahşi cinayeti şöyle anlattı:

'BAĞIRINCA PANİKLEDİM'
Şükriye Türkmen, korkunç ifadesinde, Ceylin'i yakınlarından fidye istemek için oğluyla oynaması bahanesiyle eve çağırdıklarını, daha sonra evine dönmek isteyince izin vermediğini söyledi. Ceylin'in bağırması üzerine paniklediğini anlatan canavar kadın, küçük kızın ağzını-burnunu havluyla kapattığını anlattı. Bu sırada nefessiz kalan Ceylin'in bayıldığını ifade etti.

MAKYAJ KUTUSUYLA VURDU
Ceylin'in çığlık atmasından çekinen Şükriye Türkmen, baygınlık geçiren küçük kızın kafasını makyaj eşyalarının konulduğu kutuyla ezerek öldürdüğünü soğukkanlılıkla dile getirdi. Cani kadın, daha sonra Ceylin'in cansız bedenini evdeki sandığa koyduğunu, paniğe kapıldıkları için sandığı dışarı çıkaramadığını söyledi.

5 SAAT SÜREN İFADE
Evinin
önündeki parkta oynadığı sırada kaybolan ve 3 gün sonra komşusunun evinde ölü bulunan Ceylin Atik olayıyla ilgili Şükriye Türkmen'in yanı sıra 2 kişi daha tutuklandı. Gözaltına alınan Serkan Türkmen (33), karısı Şükriye Türkmen (30) ve kadının annesi R.Ö.'nün (62) İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'nde yaklaşık 5 saat süren ifadeleri sonrasında cezaevine gönderildi. Öte yandan, canavar ruhlu kadının daha önce ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de araştırılıyor.



EŞİ POLİSE SÖYLEMİŞ
Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin'in açıklamasına göre, Şükriye Türkmen'in olaydan sonra ablasının üzerine kayıtlı olan yeğenin SİM kartını çaldıktan sonra, eski telefonuna takıp Ceylin'in dedesine mesaj attığı belirlendi. Açıklamaya göre polisin 12 Haziran Pazartesi günü ifadesine başvurduğu zanlının kocası Serkan Türkmen, "Eşim bana, Ceylin'in bizim evde düşüp öldüğünü, cesedi de paniğe kapılarak sandığa koyduğunu söyledi" dedi. Bu ifade üzerine ceset bulunurken, Şükriye Türkmen'in daha önce dünyaya gelen iki kızından birinin 1.5 yaşındayken yataktan düştüğü için, diğerinin de 6 aylık olduğunda hastalanıp öldüğü, bu nedenle de psikolojik tedavi gördüğü ve zaman zaman sorunlar yaşadığı belirtildi.