Cani komşu

10 yaşındaki Ceylin, kaçırıldı. Aile ‘Polise giderseniz çocuğu öldürürüz’ mesajıyla sarsıldı. Küçük kızın cesedi, komşu çiftin evinden çıktı. Katillerin evi 3 gün önce de aranmıştı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2017 Güncelleme 13 Haziran 2017, 00:00
Cani komşu

İÇİNDEKİLER

TÜRKİYE, cesedine ulaşılan 10 yaşındaki Aylin Atik'e ağladı. Küçük kızın cesedi komşusu Serkan (33)-Şükriye Türkmen (30) çiftinin evinden çıktı. Vatandaşlar, Ceylin'e kıyan canilere lanet yağdırdı. Korkunç olay, İzmir Ödemiş'te yaşandı. 10 yaşındaki Ceylin, anne-babası ayrı yaşadığı için babaannesi Ülkü ve dedesi Mustafa Atik'in yanında kaldı. Küçük kız, geçen Cumartesi günü evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'nda oyun oynamaya başladı. Küçük kızdan bir daha haber alınamadı. Ödemiş'te traktör imalatı yapan tesisi işleten baba Murat Atik ve dede Mustafa Atik, polise gidip kayıp başvurusu yaptı. Olaydan kısa süre sonra dede Atik, cep telefonuna gelen "Polise haber verme. Torununu öldürürüz" mesajıyla sarsıldı. Ceylin'in kaçırıldığı anlaşıldı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis yaptığı araştırmada mesajı çeken kişinin Ceylin'in evinin karşısında oturan komşusu Şükriye Türkmen'in yeğeni olduğunu saptadı. Ayrıca Ceylin'in en son karşı apartmanda su içerken görüldüğü bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine polisler Ceylin'in kaybolduğu gün Türkmen'in evinde arama yaptı. Ceylin'in izine rastlanmadı.

CİNAYETİN KOKUSU ÇIKTI!
Gözaltına alınan Şükriye-Serkan Türkmen çifti, "Ceylin komşusu olduğumuz için bize gelip su içti ve ayrıldı" ifadesini kullandı. Bunun üzerine Türkmen çifti serbest bırakıldı. 2 gün sonra Serkan Türkmen'in evinden ağır kokular geldiği ihbarını alan polis, söz konusu evde ikinci kez arama yaptı. Yapılan aramalarda Ceylin'in cansız bedenine ulaşıldı. Küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Haberi duyan vatandaşlar vahşet evine taşla saldırdı. Polis havaya ateş açarak kalabalığı bölgeden uzaklaştırdı. Talihsiz Ceylin'in cenazesi Kayhan Kardeşler Apartmanı'ndan çıkartıldı. Gözaltına alınan katil zanlısı Şükriye Türkmen'in ilk ifadesinde "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dediği ortaya çıktı.

CEYLİN'E NASIL KIYDINIZ
Ceylin'in katil zanlısı Şükriye Türkmen'in 2 çocuğunu kaybettiği, üçüncü çocuğunu ise uzun yıllar sonra dünyaya getirdiği öğrenildi. Gözaltına alınan katil zanlısı kadın, ilk ifadesinde, "Ceylin yere düştü, öldü. Ben de korktum sandığa sakladım" dedi.

FİDYE İÇİN Mİ KAÇIRILDI
Kaçırılan Ceylin Atik'in Şükriye-Serkan Türkmen tarafından boğularak öldrüldüğü belirlendi. Türkmen ile Atik ailesinin evlerinin karşılıklı olduğu, binalar arasında sadece bir park bulunduğu bildirildi. Atik ailesinin maddi durumunun iyi olması nedeniyle Ceylin'i fidye için kaçırıldığı ve olayın polise bildirilmesi üzerine küçük çocuğun öldürüldüğü belirtildi.

Ceyhan TORLAK